בזמן שמכבי תל אביב מתכוננת למפגש הערב (רביעי) מול צ'לסי בפתיחת הקמפיין שלה בליגת האלופות (21:45, ערוץ 2), מאמנה לשעבר של האלופה הישראלית, פאולו סוזה, שלח לה איחולי הצלחה בעמוד הפייסבוק שלו.
"העונה הזאת תהיה הנאה גדולה עבורי לצפות כיצד כל המדינה, האוהדים ואצטדיון בלומפילד יתמכו במועדון במסגרת האווירה הקסומה של ליגת האלופות", כתב סוזה, מאמן פיורנטינה כיום, כשהוא מצרף קבוצה של בלומפילד צהוב כחול, "היי חברים, 'אין כמו אתגר כדי להוציא מהאדם את המיטב' (שון קונרי). אני מאמין בכם, תיהנו!!!".
צ'לסי - מכבי תל אביב (21:45, ערוץ 2): ראדוניץ' תורגל בהרכב, איגייבור בספק
לא לפחד כלל: כך הפועל תל אביב הדהימה את צ'לסי בלונדון
בינתיים באנגליה מדווחים על השינויים שז'וזה מוריניו מתכנן בהרכב צ'לסי למשחק מול מכבי תל אביב. על פי התקשורת המקומית, ג'ון טרי, ברניסלב איבנוביץ' ודייגו קוסטה הם בין אלה שיודחו מה-11. הקשר נמניה מאטיץ' גם צפוי לאבד את מקומו עבור רובן לופטוס צ'יק. גארי קייהיל יפתח בהגנה לצד קורט זומה.
אוסקר יחזור לשחק על חשבון פדרו, ולואיק רמי צפוי לפתוח. רדאמל פלקאו ייעדר בגלל פציעה. שחקן הרכש החדש באבה רחמן יפתח כמגן שמאלי, כשסזאר אזפליקואטה יפתח מצד ימין במקום איבנוביץ'.
ז'וזה מוריניו מזהיר: "מכבי תל אביב יכולה לנצח אותנו"
תוצרת כחול-לבן: הקשר ההדוק בין צ'לסי לכדורגל הישראלי
יוקאנוביץ' מקווה: "אנסה לאתגר את מוריניו וצ'לסי"
ראדוניץ' מסוגל, איגייבור חושש, בן הרוש בטוח, בן חיים מתרגש. מכבי תל אביב לפני צ'לסי, תמונת מצב
רגיל (1) 30
13:30

ורונה

פארמה
גם ורונה וגם פארמה שקועות בתחתית הטבלה, פתחו רע מאוד את העונה ובעיקר - מתקשות להשיג נקודות. במפגש ישיר ביניהן אין פייבוריטית אמיתית כשאף אחת לא טובה מהשנייה. תיקו
רגיל (1) 88
16:00

לידס

אסטון וילה
לידס, שמדורגת במקום ה - 16, תארח את אסטון וילה שנמצאת במקום השישי ומציגה יכולת טובה, אך מתקשה במשחקי החוץ עם ניצחון אחד בלבד. בהתחשב בזה נראה שמצפה לנו משחק מאוזן, ולהערכתי הוא יסתיים בחלוקת נקודות.
רגיל (1) 183
18:30

סט. פאולי

אוניון ברלין
שבעה הפסדים רצופים ספרה סט. פאולי לפני היציאה לפגרה כשהיא מתחת לקו האדום, אבל היום היא מארחת את אוניון ברלין שהשיגה רק 5 נקודות יותר ממנה ומתקשה מאוד בחוץ. אין הרבה משחקי בית שסט. פאולי חייבת לנצח - את המשחק הזה היא יודעת שהיא חייבת
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
הרכבי הקבוצות
בית ז'
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 צ'לסי6 4 1 1 3-14 13 2 דינמו קייב6 3 2 1 4-8 11 3 פורטו6 3 1 2 9-9 10 4 מכבי תל אביב6 0 0 6 16-1 0


