מכבי נתניה מתנה את שחרור איגור זלאטנוביץ' להפועל באר שבע בטרייד מול שחקן משמעותי של אלונה ברקת. כפי שפורסם כאן אמש (שני), הפועל באר שבע רוצה לצרף את חלוץ מכבי נתניה וכבר פנתה רשמית במטרה להעביר אותו אליה, אבל הקבוצה של רן קוז'וך לא מבקשת פיצוי כספי ולא מוכנה בשלב הזה להתרת החוזה שלו ללא טרייד בין המועדונים על שחקן משמעותי.
בהפועל באר שבע מוכנים לשחרר את אדריאן פאון תמורת החלוץ וגם את תומר חמד, אבל אלה לא שחקנים בהם מכבי נתניה מעוניינת. מי שעשוי לעשות את הדרך ליהלומים הוא איאד אבו עביד - עדיין לא ברור האם באר שבע תהיה מוכנה לכך, אך זו אופציה שכן מעניינת את הנתנייתים. אפשרות נוספת היא שחאתם עבד אלחמיד יעשה את הדרך ההפוכה מבירת הנגב, אבל ספק אם השחקן ירצה בכך.
עוד בליגת העל
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
אגב, עסקה דומה דרשה מכבי נתניה כשהפועל באר שבע רצתה את פטריק טוואמסי. גם אז מכבי נתניה התנתה את המעבר בטרייד שלא יצא אל הפועל בסופו של דבר.