חלון ההעברות בליגת העל נסגר הערב (שלישי) בשעה 19:00 והקבוצות סיימו לעצב את הסגלים שלהן לקראת מחזורי הסיום של העונה. בניגוד לחלון ההעברות של הקיץ, הפעם הקבוצות לא יוכלו להחתים שחקנים חופשיים אחרי שחלון ההעברות נסגר. בניגוד לדרמות של השנים האחרונות, היום האחרון בחלון ההעברות של חורף 2019 היה די רגוע ובמוקד עמדה מכירתו של הקשר גדי קינדה ממ.ס. אשדוד לבית"ר ירושלים תמורת מיליון יורו.
לפניכם כל אירועי היום האחרון של החלון.
עוד בנושא
תמונת המצב המלאה: השינויים בסגלי כל הקבוצות עד עתה בינואר
מכבי חיפה ניצחה 2:3 את הפועל תל אביב ועלתה למקום השני
מכבי חיפה מכוונת לאליפות בעונה הבאה: "רוצים לבנות שלד חזק"
רפואה התנצל בפני לבקוביץ' על התקרית: "הוא זה שנתן לו צ'אנס"
איביץ' מכחיש משא ומתן על חוזה חדש, סעיף השחרור: 350 אלף יורו
הפועל באר שבע נלחמת על הפלייאוף העליון: "מי שלא מאמין, שיגיד"
סיוט ברחוב חלם: סיכום השבת בליגת העל על הטעות של אריאל הרוש
רגיל (3) 80
19:00

אסטוניה

מולדובה
החלשות ביותר בבית של ישראל נפגשות לדו קרב תחתית, במפגש הקודם ביניהן הפתיעה אסטוניה וניצחה במגרשה של מולדובה. מדובר בשתי נבחרות מוגבלות מאוד מבחינה התקפית ולכן ההערכה היא לתיקו דל בשערים.
יתרון (3) 137
20:00

מכבי תל אביב
(2+)

ברצלונה
אחרי הניצחון בדרבי היורוליג והפתיחה הטובה בליגה בישראל, מכבי תל אביב חייבת להמשיך ולנצח קבוצה שכרגע ממש לא בכושר.
יתרון (3) 212
21:45

איטליה

ישראל
(1+)
פערי הכוחות בין הנבחרות ברורים. יחד עם זאת התחושה היא שהנבחרת לקחה את התבוסה לנורבגיה בצורה די קשה ויודעת שהיא צריכה איכשהו לתקן. המשחק נגד נורבגיה היה באמת רע, נגד האיטלקים זה ייראה אחרת. ישראל לא מפסידה
יתרון (3) 213
21:45

איטליה

ישראל
(2+)
ישראל שיחקה גרוע מול נורבגיה. איטליה התקשתה מאוד במשחק החוץ בבודפשט מול ישראל, אבל כמו שההגנה הישראלית נראית, איטליה יכולה להביס.