ההתאחדות לכדורגל פתחה בבדיקת פרשת המסרונים בין סוכן השחקנים דודו דהאן למאמן הזמני של הפועל עכו שאול דה צ'וקרל, אשר נחשפה ביום שישי האחרון בוואלה! ספורט. כזכור, בצילומי תכתובות וואטסאפ בין דהאן לבין דה צ'וקרל עלה לכאורה החשד כי הראשון מעורב בניהול המקצועי של הפועל עכו, דבר האסור עליו על פי התקנון בשל היותו סוכן שחקנים.
תכתובות הווטסאפ שנחשפו נבחנו על ידי תובע ההתאחדות לכדורגל עורך הדין ניר רשף והיועץ המשפטי של ההתאחדות עורך הדין עמית פינס בתחילת השבוע, והוחלט לפתוח בבדיקה של החומרים - בדיקה שעשויה אף להוביל להגשת כתבי אישום נגד המועדון ונגד הסוכן. כזכור, מעורבותו של דהאן בניהול הפועל עכו נבדקה כבר על ידי משרד חקירות מטעם ההתאחדות לכדורגל וזה לא מצא מספיק ראיות עבור תובע ההתאחדות, שהחליט לא להגיש בסופו של דבר כתב אישום.
כעת, משנחשפו צילומי התכתובות בין דהאן לדה צ'וקרל, מודים גורמים בהתאחדות לכדורגל שהיה מקום לבדוק את הנושא מחדש ולכן ניתנה ההוראה העדכנית, כשבמחלקה המשפטית ימתינו לתוצאות כדי לקבל החלטה. "אנחנו פועלים בכלים המשפטיים שלנו", אמר גורם בהתאחדות לכדורגל. "על פניו החשיפה הינה משהו שאי אפשר להתעלם ממנו ולכן נפתחה בדיקה של כל הסיפור. כשיגיעו התוצאות, נדע איך להתקדם".
עוד בנושא:
חשיפה: דודו דהאן מתדרך בהודעות את מאמן עכו כבוס לכל דבר
חומר חשיפת וואלה! ספורט יועבר לתובע ההתאחדות שעשוי לפתוח מחדש את תיק דודו דהאן
שאול דה צ'וקרל: "גאה שיש לי חבר/סוכן כמו דודו דהאן, אמשיך להתייעץ איתו"
"חשיפת ההודעות של דהאן לא מפתיעה, כולם יודעים מה קורה פה"
אורן יוסיפוביץ' על הענף שאף אחד לא רוצה לראות בו את האמת
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים


