גם שחקן הפועל באר שבע איאד אבו עביד התייחס הבוקר (רביעי) למלחמה בין ישראל והחמאס. "עברו חמישה ימים, יושב בביתי, בוהה ותוהה לנעשה. הראש מתקשה לתפוס והלב מסרב לפעום מהמראות שאנו רואים. כל רגע אומר שזהו זה ואז מתגלים מראות חדשות של זוועה", כתב בחשבון האינסטגרם שלו.
שחקן ההגנה התייחס בפוסט שלו לביקורת על שחקנים ערבים - שקולם של רבים מהם לא נשמע עד 24 השעות האחרונות: "אני גר בכפר מייסר במועצה אזורית מנשה, כפר קטן פסטורלי החובק קיבוצים ומושבים. בוגר פנימיה באורט יד לייבוביץ' שבנתניה. מעולם לא נתבקשתי לעמוד במבחן האזרחות שלי. בצער רב יושב בביתי חסר אונים וכל מה שביכולתי לעשות זה לגנות את הנעשה בכל תוקף. לחבק אתכם, אזרחים יקרים ואוהדים אהובים, וכל כולי תקווה לימים טובים יותר. אוהב ומחזק אתכם".
כזכור, אמש גינו ענאן חלאיילי וכרם ג'אבר את מעשי חמאס. "למרות כל הכאב והצער, אסור לנו לאבד תקווה. מי יתן ותיפסק האיבה, עוד תזרח השמש ושלום ישרור בין העמים. חייתי לצד יהודים, שיתפתי איתם פעולה וכך אמשיך", כתב היהלום של מכבי חיפה.
עוד בנושא
יתרון (4) 133
20:30

הפועל ירושלים

בני הרצליה
(9+)
ירושלים ניצחה את כל משחקיה העונה, כולל את מכבי ת"א בסופרקאפ. הרצליה לא הרשימה, אלא ההפך, ספגה הפסדים לרעננה וחולון, וניצחה רק את העמק ונתניה. ירושלים אמורה לדלג פה לשלב הבא במפעל בהפרש גבוה
רגיל (4) 248
22:00

דינמו זאגרב

פנרבחצ'ה
פנרבחצ'ה לא מגיעה בשיאה, ניצחה רק פעמיים בחמשת המשחקים האחרונים שלה ובשני המשחקים האחרונים סיימה בתיקו בליגה. זאגרב בחוץ זה משחק קשה מאוד לכל יריבה, והקרואטים יהנו מאווירה מאוד ביתית שתעזור להם לנצח כאן
שחקן העבר של נבחרת ישראל בכדורסל עידו קוז'ירו כתב הבוקר: "קראתי את הפוסט המרגש של שחקן נבחרת ישראל ומכבי חיפה בכדורגל ענאן חלאילי, ואני רוצה לומר לכם שזאת הזדמנות לכל הספורטאים מהחברה הערבית לבנות את הגשרים שהפוליטיקאים מחרבים פה כבר שנים!!! אתם חלק מהמדינה הזאת!!!"