גם שחקן הפועל באר שבע איאד אבו עביד התייחס הבוקר (רביעי) למלחמה בין ישראל והחמאס. "עברו חמישה ימים, יושב בביתי, בוהה ותוהה לנעשה. הראש מתקשה לתפוס והלב מסרב לפעום מהמראות שאנו רואים. כל רגע אומר שזהו זה ואז מתגלים מראות חדשות של זוועה", כתב בחשבון האינסטגרם שלו.
שחקן ההגנה התייחס בפוסט שלו לביקורת על שחקנים ערבים - שקולם של רבים מהם לא נשמע עד 24 השעות האחרונות: "אני גר בכפר מייסר במועצה אזורית מנשה, כפר קטן פסטורלי החובק קיבוצים ומושבים. בוגר פנימיה באורט יד לייבוביץ' שבנתניה. מעולם לא נתבקשתי לעמוד במבחן האזרחות שלי. בצער רב יושב בביתי חסר אונים וכל מה שביכולתי לעשות זה לגנות את הנעשה בכל תוקף. לחבק אתכם, אזרחים יקרים ואוהדים אהובים, וכל כולי תקווה לימים טובים יותר. אוהב ומחזק אתכם".
כזכור, אמש גינו ענאן חלאיילי וכרם ג'אבר את מעשי חמאס. "למרות כל הכאב והצער, אסור לנו לאבד תקווה. מי יתן ותיפסק האיבה, עוד תזרח השמש ושלום ישרור בין העמים. חייתי לצד יהודים, שיתפתי איתם פעולה וכך אמשיך", כתב היהלום של מכבי חיפה.
עוד בנושא
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
שחקן העבר של נבחרת ישראל בכדורסל עידו קוז'ירו כתב הבוקר: "קראתי את הפוסט המרגש של שחקן נבחרת ישראל ומכבי חיפה בכדורגל ענאן חלאילי, ואני רוצה לומר לכם שזאת הזדמנות לכל הספורטאים מהחברה הערבית לבנות את הגשרים שהפוליטיקאים מחרבים פה כבר שנים!!! אתם חלק מהמדינה הזאת!!!"


