ביקורת ראשונה נשמעה אתמול (שלישי) מכיוונם של מספר כדורגלנים בישראל לעבר כדורגלני המגזר הערבי, שגינו אותם על כך שלא התייחסו כלל למתקפת הטרור הרצחנית שביצע חמאס. כרם ג'אבר ומספר שחקנים נוספים מיד גינו את הזוועות שהתרחשו בעוטף עזה, אבל הגדיל לעשות ענאן חלאילי, שחקן מכבי חיפה ונבחרות ישראל, שהצהיר: "חייתי לצד יהודים, שיתפתי איתם פעולה וכך אמשיך. מאחל חזרה מהירה של החטופים ורפואה שלמה לפצועים".
הפוסט של חלאילי זכה לאהבה ולתמיכה מהציבור בישראל, אין ספק שהיה זה צעד מקרב ומאחד מאוד, וברשתות החברתיות הגיבו לכך בהתאם. מי שהגדיל לעשוות בהודעתו היה עידו קוז'יקרו, מהכדורסלנים הבכירים שהיו פה בעבר שבפוסט שהעלה באינסטגרם כתב שמדובר בהזדמנות פז לאחד את החברה הישראלית עוד יותר.
יתרון (3) 43
18:00

בי.סי דובאי

פאריס באסקטבול
(4.5+)
דובאי בעונה סולידית מבחינתה ולפני ההפסד לפאו במחזור האחרון, היא הייתה עם 4 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. פאריס עם 5 הפסדי יורוליג מ-6 האחרונים שלה ונראה שקבוצות למדו אותה ואת סגנון המשחק שלה, היא מתקשה מאוד לייצר איכות. דובאי, בבית, אמורה לעשות את זה מעל לליין
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 278
22:00

מנצ'סטר סיטי

באייר לברקוזן
שתי קבוצות שמשחקות בקצב גבוה ומדברות בעיקר התקפה. סיטי תהיה הדומיננטית כאן, וקשה מאוד לראות את המשחק הזה מסתיים עם פחות מארבעה שערים
"קראתי את הפוסט המרגש של שחקן נבחרת ישראל ומכבי חיפה בכדורגל ענאן חלאילי, ואני רוצה לומר לכם שזאת הזדמנות לכל הספורטאים מהחברה הערבית לבנות את הגשרים שהפוליטיקאים מחרבים פה כבר שנים!!! אתם חלק מהמדינה הזאת!!!, כתב עידו קוז'יקרו.


