חלון ההעברות בכדורגל הישראלי נסגר ביום רביעי בערב ועל אף שהפיניש שלו לא היה זוהר, עדיין היתה העברה אחת דרמטית למדי - זו של אילון אלמוג. וכטבעם של חלונות העברות, מיד בסיומם צצים הסיפורים שמאחורי הקלעים. כך יצא גם הסיפור על ההחלטה של מכבי תל אביב למכור את החלוץ שלה להפועל באר שבע ולא למכבי נתניה. מכבי תל אביב והפועל באר שבע לא עשו ביניהן עסקת העברה כבר שנים כי יריבות שמתחרות על אליפות לא נוהגות לחזק אחת את השנייה. לכן עלתה השאלה מדוע הפעם זה קרה. כיצד העדיפה מכבי תל אביב לעשות את העסקה עם הפועל באר שבע ולא למכור את אלמוג למכבי נתניה, כפי שעשתה עם שחקן אחר שלה, גיא מזרחי, שעבר לנתניה באותו היום.
במכבי נתניה התעניינו מאוד באלמוג והסבירו לכל מי שתהה כי מכבי תל אביב רצתה את איתן אזולאי, וברגע שנתניה החליטה שהיא לא עושה עסקת טרייד על הקשר שלה, הצהובים כעסו והחליטו שהם מעבירים את שחקן ההתקפה לבאר שבע. זה היה ההסבר בנתניה. זה מה שהם הרגישו שקרה. הדברים פורסמו כאן בהרחבה מייד אחרי סגירת החלון ביום רביעי בערב וזכו בהמשך לתהודה גם במקומות אחרים.
כעת מובאת כאן הגרסה האחרת, הצד של מכבי תל אביב. במועדון מאוד כועסים כבר יומיים על הטענות שמגיעות ממכבי נתניה. היחסים בין המועדונים טובים, כך שמכבי תל אביב לא אהבה לקרוא שבנתניה בטוחים שנעשה לה פרינציפ בעניין אלמוג, בשל עסקת הטרייד על אזולאי שנגוזה.
עוד בליגת העל
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
במכבי תל אביב מסבירים כי אלמוג לא עבר לנתניה, מאחר שארבע שעות לסיום החלון, ביקשה נתניה למצוא קבוצה לשחקנה לירן רוטמן כדי לפנות את המשבצת שלו לאלמוג. הצהובים הבינו שהקבוצה של רן קוז'וך מדברת בנושא עם סוכנו של רוטמן רונן קצב, שהוא גם סוכנו של אלמוג, ושהעסקאות קשורות זו בזו. בשלב הזה לנתניה ולבאר שבע היתה את אותה עסקה ביד ושתיהו התחייבו לשלם אותו סכום על אלמוג, אבל למכבי תל אביב נמסר לפתע כי נתניה מתמהמהת מכיוון שהיא ממתינה למעבר של רוטמן, אותו כבר היה כמעט בלתי אפשרי לבצע, בשל השעון של החלון שדחק.
כאן כבר הבינו במכבי תל אביב, שהם נכנסים לעסקה שתלויה בעסקה אחרת, ולכן נתנו את האור הירוק למעבר יוצא הדופן של אלמוג להפועל באר שבע.


