הודעת אופ"א לפיה בית הדין של ההתאחדות לכדורגל חרג מסמכותו ואינו רשאי להרחיק את בית"ר ירושלים מאירופה, הכניסה הערב (שלישי) את כל הצדדים להתייעצויות ולבחינת הנושא.
בהתאחדות גורסים כי העונש עומד על כנו ובית"ר חייבת לערער לעליון, ואז גם הם יבהירו לבית הדין כי אין בסמכות הדיינים למנוע השתתפות באירופה. במקביל מתקיימות כאמור שיחות בין נציגי בית"ר לתובע ההתאחדות עו"ד ניר רשף ובכירים נוספים, ונבחנת האופציה של עסקת טיעון.
עוד בנושא
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(8+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
הצוות המשפטי של בית"ר טוען מצדו כי לא ניתן להעמיד את הקבוצה לדין מחדש. הדבר היחיד שיכול לקרות לגישתם זה ערעור דווקא מצד ההתאחדות לכדורגל. עורכי הדין של המועדון מאמינים שיש להם קייס טוב, שכן גם בבתי המשפט עונש שניתן שלא בסמכות אמור להימחק מהענישה המקורית ולא אמורים להוסיף עליו עונשים אחרים. המשמעות: יישאר הקנס בגובה 70 אלף השקלים וכן העונש על תנאי בדבר הפחתת שלוש נקודות במקרה חוזר של פריצת אוהדים.
לפי גורמים בהתאחדות, הצוות המשפטי שלהם אמר עוד כאשר נקבע העונש כי מדובר בעניין בעייתי וכי בית הדין היה יכול לפעול רק לפי התקנון. אם היה שולל את הגביע מבית"ר ירושלים באמצעות הפסד טכני, אז מכבי נתניה למעשה הייתה הזוכה והיא הייתה נשלחת לאירופה. ההחלטה בדבר "חצי עונש" סיבכה את העניין.