בווידאו: התגובות לאחר הפסדה של הפועל באר שבע למכבי חיפה
עשרות אוהדים של הפועל באר שבע הגיעו לאימון הערב (שלישי) כדי למחות בצורה חריפה נגד השחקנים והמאמן ברק בכר, וגרמו להפסקת האימון. האוהדים קראו קריאות שונות לעבר הקבוצה שהתאמנה ביום שאחרי ההפסד הביתי 2:0 למכבי חיפה ודרשו להתעורר ולהיראות הרבה יותר טוב. הבעלים אלונה ברקת נכחה גם היא וניסתה להרגיע את הרוחות, אבל בשל הקריאות הלא נעימות הוחלט להפסיק את האימון.
ההפסד אמש היה השני ברציפות של הפועל באר שבע בטרנר והרביעי בששת המחזורים האחרונים, מאז שהקבוצה מבירת הנגב הובילה את הטבלה ערב המחזור השמינית. כעת הפער ממכבי תל אביב המוליכה עומד כבר על 10 נקודות, וביום שני תארח באר שבע את בית"ר ירושלים לקרב על המקום השלישי, כשלשתי הקבוצות 23 נקודות.
אחד משחקני הקבוצה הודה הבוקר: "כשלנו במבחן הכי גדול שהיה לנו. אחרי שנכשלנו מול מכבי תל אביב בבלומפילד קיבלנו פתאום מבחן חוזר וגם בו כשלנו. אם אתה נכשל כל כך הרבה פעמים, זה אומר הכול".
אל תפספס
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 278
22:00

מנצ'סטר סיטי

באייר לברקוזן
שתי קבוצות שמשחקות בקצב גבוה ומדברות בעיקר התקפה. סיטי תהיה הדומיננטית כאן, וקשה מאוד לראות את המשחק הזה מסתיים עם פחות מארבעה שערים
רגיל (3) 307
22:00

צ'לסי

ברצלונה
רק פעם אחת בהיסטוריה ברצלונה ניצחה את צ'לסי במשחק חוץ. זה קרה ב2006. הפעם שתי הקבוצות מגיעות בפורמה טובה מאוד למשחק כששתיהן גם עם מאזן זהה במפעל. למרות הביתיות של צ'לסי, האופי של האורחת ינצח לה את המשחק. ניצחון חוץ


