שלב הבתים של גביע הטוטו ייפתח מחר (שבת) ובמשחק שיפתח את בית א', מכבי נתניה תארח את הפועל חיפה (19:00, ערוץ הספורט). האדומים מהכרמל יאלצו להסתדר ללא אלמוג בוזגלו, בנתניה רוצים לפתוח את העונה בצורה טובה
מכבי נתניה
במכבי נתניה מקווים לפתוח את העונה בצורה טובה. בן תורג'מן יפתח כמגן שמאלי, בעוד רוב העיניים יהיו נשואות לאלמוג כהן ורועי קהת. בשער יפתח רז כרמי, כאשר המוציא לפועל ימשיך להיות פאטוס בצ'יראי: "גם אם זה גביע הטוטו כולם רוצים לנצח משחק הרשמי הראשון, "אמר שחקן בקבוצה. "זה משחק שממשיך את הגיבוש שלנו כקבוצה חדשה".
הרכב משוער: רז כרמי, ויקי כחלון, טים הויבך, רומן גולובארט, בן תורג'מן, אלמוג כהן, סתיו פיניש, רועי קהת, גבי קניקובסקי, גיא מלמד, פאטוס בצ'יראי.
הפועל חיפה
קשרה של הפועל חיפה אלמוג בוזגלו לא עבר בבקרת התקציבים ולא יוכל לשחק מחר..לטענת אנשי המועדון מדובר בעניין טכני, וגורם בהתאחדות מחדד שמדובר בהוספת ערבויות שלא עברו לידי הבקרה. בחיפה הבהירו שבתחילת השבוע הבא כל הפרטים הטכניים הללו ייפתרו, והקשר בן ה-26 שחתום בקבוצה יהיה חלק מהסגל למשחקים הבאים אחרי שחוזהו יאושר על ידי בקרת התקציבים.
כחלק מהכנותיה לעונה הבאה, בהפועל חיפה מעוניינים מאוד להתחזק בבלם נוסף אחרי שגבריאל תמאש לא יישאר בקבוצה. שיר צדק הוא המועמד המועדף על הצוות המקצועי, אך אם העניינים בינו לבין הפועל באר שבע לא יסתדרו בחיפה ייחפשו חלופות אחרות כשבין היתר אצל חלק מאנשי המועדון עלה שמו של אליסון דוס סנטוס. אם זאת, בשלב זה לא נעשו כל פעולות בנושא, כאשר האופצייה לפנות לבלם זר עדיין על הפרק.
הרכב משוער: יסמין בוריץ' ,דור מלול, ניסו קפילוטו, בן והבה, אלי בלילתי, קווין טאפוקו, גל אראל, לירן סרדל, נס זמיר, גילי ורמוט, עדן בן בסט
עוד בנושא:
באר שבע לא ממהרת לחגוג: "קייראט הגיעה למצבים, ראו שהיא קבוצה טובה"
למרות שעזב בתחילת השבוע: ההליך המשפטי בעניין גלבאן הופסק רק בחמישי
מכבי חיפה: ביקורת על "האדום הרשלני" של חבשי, יעקב שחר: "הוכחתם אופי"
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס
(1+)

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
בית א'
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 עירוני קרית שמונה4 3 0 1 7-8 9 2 מכבי נתניה4 2 1 1 3-5 7 3 הפועל חדרה4 1 2 1 6-6 5 4 הפועל חיפה4 1 1 2 6-6 4 5 הפועל כפר סבא4 0 2 2 7-4 2