ווסקה ממשיכה במאמצים להחזיר לשורותיה את בלם מכבי תל אביב ז'איר אמאדור. הפורטוגלי בן ה-25 חתום לשנתיים נוספות באלופת ישראל, אולם לא ברור האם היא מעוניינת שיישאר. כמה קבוצות ספרדיות כבר הביעו בו עניין, אולם לעת עתה אין התקדמות במשא ומתן. לטענת היועץ של ווסקה חוסה אנטוניו מרטין, האשם הבלעדי בכך הוא בעלי מכבי תל אביב מיטש גולדהאר.
"ניהלנו שיחות עם ז'איר כי הוא חבר יקר, הוא אחד משלנו והוא רוצה לחיות בווסקה", אמר. "גם אנחנו נשמח לקבל אותו בחזרה, אבל התוכנית שלו לימים הקרובים היא להשתתף במשחקי מכבי תל אביב במוקדמות ליגת האלופות. לבעלי מכבי תל אביב יש מספיק אמצעים כלכליים כדי לקבל הצעות ולא להתייחס אליהן. נראה שהוא נהנה מזה, למרות שאותנו זה מעציב".
עוד בנושא
"אמאדור רוצה לחזור, מכבי תל אביב היא המכשול כרגע"
חביב אוחיון האריך חוזה במכבי תל אביב, צפוי לחזור לחדרה
אלי דסה קרוב לחתימה על חוזה חדש במכבי תל אביב
מכבי תל אביב עוקבת: "דלמאו רוצה לעזוב את הראקלס"
יחד עם זאת, מרטין הבהיר שהדלת עדיין נותרה פתוחה. "אנחנו עדיין מנסים להחתים אותו, ונמשיך לנסות כל עוד יאפשרו לנו", סיפר.
בשבוע שעבר צוטט נשיא ווסקה בספרד: "אנחנו עושים מאמץ גדול כדי להחזיר את ז'איר אמאדור. אנחנו מאוד אוהבים אותו ורוצים אותו בחזרה אצלנו".
ווסקה, שנשרה בעונה החולפת לליגה השנייה בספרד, הציבה את אמאדור כיעד מרכזי בעיקר בזכות הקדנציה הקודמת שלו בקבוצה בין השנים 2016 ל-2018, במהלכה היה מהאחראים להעפלה של הקבוצה לליגה הבכירה.
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(2+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(3+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(14+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.


