זהו זה, הפלייאוף התחתון של ליגת העל הגיע אמש (ראשון) לסיומו בצורה דרמטית למדי, בסיומה הצטרפה מכבי פתח תקוה לבני סכנין ונשרה לליגת הלאומית. אז נכון, הכדורגל לא היה משובח במיוחד, חלק מה"אנשים החזקים במועדון" לא החזיקו בתפקיד רשמי במועדונים, חלק מהשחקנים היו מעורבים בתקריות מחוץ למגרשים, אבל מה זה משנה - אנחנו את מנת ההומור שלנו קיבלנו, וזה מה שחשוב.
אז הנה, כמתנת פרידה לפלייאוף התחתון הנהדר שעבר עלינו, איגדנו את עשר הסיבות לכך שהוא היה הדבר הטוב ביותר בעולמנו בשבועות האחרונים. אנחנו כבר סופרים את הימים עד הפלייאוף התחתון של העונה הבאה, בתקווה שיעמוד ברף הגבוה שהוצב הפעם.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
עוד בפלייאוף התחתון
אולי באמת הכול אפשרי: גיבורי ההישארות של מ.ס. אשדוד
הפועל תל אביב נערכת לשיא הטלנובלה, לקס: "מקווה שרפואה יישאר"
מ.ס. אשדוד בעננים: "לוזון רוצה לחקור? שיתחיל מהקבוצה שלו שקיבלה מאיתנו 0:3"
לצורך עליה: הירידה בסופו של דבר תעשה רק טוב למכבי פתח תקוה
עירוני קרית שמונה תבנה סביב לוי גרסיה: "הוא כוכב כדורגל"


