רגיל (3) 80
19:00

אסטוניה

מולדובה
החלשות ביותר בבית של ישראל נפגשות לדו קרב תחתית, במפגש הקודם ביניהן הפתיעה אסטוניה וניצחה במגרשה של מולדובה. מדובר בשתי נבחרות מוגבלות מאוד מבחינה התקפית ולכן ההערכה היא לתיקו דל בשערים.
יתרון (3) 137
20:00

מכבי תל אביב
(2+)

ברצלונה
אחרי הניצחון בדרבי היורוליג והפתיחה הטובה בליגה בישראל, מכבי תל אביב חייבת להמשיך ולנצח קבוצה שכרגע ממש לא בכושר.
יתרון (3) 212
21:45

איטליה

ישראל
(1+)
פערי הכוחות בין הנבחרות ברורים. יחד עם זאת התחושה היא שהנבחרת לקחה את התבוסה לנורבגיה בצורה די קשה ויודעת שהיא צריכה איכשהו לתקן. המשחק נגד נורבגיה היה באמת רע, נגד האיטלקים זה ייראה אחרת. ישראל לא מפסידה
יתרון (3) 213
21:45

איטליה

ישראל
(2+)
ישראל שיחקה גרוע מול נורבגיה. איטליה התקשתה מאוד במשחק החוץ בבודפשט מול ישראל, אבל כמו שההגנה הישראלית נראית, איטליה יכולה להביס.
המחזור התשיעי בליגת העל טומן בחובו את הדרבי התל אביבי הגדול שיתקיים ביום שבת בערב וצפוי להיות מעניין ומתוח במיוחד לאור המצב שבו נמצאות שתי הקבוצות. הצהובים מגיעים למשחק אחרי שני הפסדים מביכים בליגה מול בית"ר ובגביע הטוטו מול בני יהודה וינסו להתפוצץ דווקא על חשבון האדומים, אולי במשחקו האחרון של באדיר כמאמן. אורן יוסיפוביץ', עידן ויניצקי ועמית גולדשטיין מגישים לכם משדר מיוחד לקראת המשחק, בתקווה שבסיומו נדבר רק על כדורגל.
פותחים מחדש את חידת פרדראג ראיקוביץ'
סלבישה יוקאנוביץ' השאיר את הבלם טל בן חיים מחוץ לסגל לדרבי
מאמן בורח מבשורה: פאקו אייסטרן מחפש את עצמו אחרי מכבי תל אביב
יוקאנוביץ' מתעקש: "קרה לנו משהו, אבל לא אעשה יותר מדי שינויים"
וואליד באדיר: "אין לי פחד מהתפרקות, מאמין בשחקנים שלי"
שאלת מיליון היורו: מה עובר על בן רייכרט בהפועל תל אביב?


