ברוסיה פוסקים: "ליוואי גרסיה הוא הכישלון הגדול של העונה"אקס בית"ר ירושלים הבריק בא.א.ק אתונה ונמכר לספרטק מוסקבה תמורת 18.7 מיליון יורו. בינתיים הוא מתקשה: "ציפו ממנו למשהו אחר"
כוכב העבר שיחד שוטר: "ברוסיה אם יש לך כסף אתה מעל החוק""אמרתי 1,000 דולר, הוא ביקש 5,000, סגרנו על 1,500". איידן מקגידי נזכר בהרפתקאות במוסקבה: "השוטר פינה לי דרך לכספומט"
"תעמולה להט"בית": סרטון בטיקטוק כמעט פוצץ עסקת מיליוניםריקרדו מנגס לבש את בגדי זוגתו בסרטון הומוריסטי. ברוסיה טענו שהמעבר לספרטק מוסקבה בסכנה וש"משרד התובע בוחן את הסרטון"
מאמן ספרטק מוסקבה פוטר, ולאדן איביץ' אחד המועמדים להחליפוהסרבי, שלכאורה פוטר מקרסנודאר כי ניהל מגעים חשאיים עם המועדון מבירת רוסיה, עשוי להתמנות במקום גיז'רמו אבסקאל שסיים את תפקידו
דיווח: ספרטק מוסקבה עשויה לשלם דמי שחרור כדי למנות את איביץ'אקס מכבי תל אביב, שיכול להשתחרר מחוזהו תמורת 900,000 יורו, מועמד במקרה שאסקבאל יפוטר. הבעלים לשעבר: "הצעתי אותו כבר ב-2021"