וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פריז סן ז'רמן נותרה מושלמת, אבל רשימת הפצועים מתארכת

האלופה הצרפתית שמרה על מאזן מושלם עם ניצחון 0:2 על לאנס, אך קברצחליה, בראלדו וקאנג-אין עשויים להצטרף לדמבלה ודואה ביציע בעקבות פציעות

תיקתקנו, 14.9/ספורט1

פריז סן ז'רמן שמרה על מאזן מושלם בתום המחזור הרביעי בליגה הצרפתית, עם ניצחון 0:2 על לאנס. אך לא רק הניצחון היה הסיפור מהערב (ראשון). רגע לפני פתיחת ליגת האלופות ושבוע לפני שתתארח אצל מארסיי, הקבוצה של לואיס אנריקה ספגה מכה קשה נוספת.

בנוסף לעוסמאן דמבלה ודזירה דואה שנפגעו לפני כן, כעת הצטרפו לרשימת הפצועים גם חביצ'ה קברצחליה, לוקאס בראלדו ולי קאנג-אין. קברצחליה הוחלף כבר בדקה ה-30, והוא צפוי להיעדר לפחות במשחק הקרוב נגד אטאלנטה ביום רביעי בליגת האלופות. עם זאת, בראדלי ברקולה הרגיע את המצב עם שער מוקדם בדקה ה-15, והשלים את הניצחון עם השני שלו בדקה ה-51.

כידוע, ב-1 באוקטובר תתארח פריז סן ז'רמן אצל ברצלונה במחזור השני של ליגת האלופות, וכרגע היא בסגל קצר מאוד לקראת תקופה אינטנסיבית.

ברקולה כבש צמד ופ.ס.ז' נותרה מושלמת, למרות הכל/רויטרס

תוצאות נוספות

ליל - טולוז 1:2

ברסט - פריז 2:1

מץ - אנז'ה 1:1

שטרסבורג - לה האבר 0:1

ראן - ליון 1:3

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully