ערן זהבי נראה עצבני בסיום ההפסד של מכבי תל אביב בחיפה. מלך שערי הליגה שוב לא כבש ובאופן כללי רשם ניסיון הבקעה אחד לאורך 90 דקות, כאשר מכבי חיפה ניצחה 0:2 וצימקה את הפער ממוליכת הטבלה לנקודה בלבד.
זהבי הסתודד במשך דקה עם דור פרץ תוך שהוא מדבר איתו ומסתיר עם היד את הפה כדי שלא יוכלו להבין את הדברים. לאחר מכן לקח איתו את שרן ייני שלא היה בסגל והם דיברו בדרך לחדר ההלבשה, וכך גם עם דור תורג'מן ואופיר דוידזאדה.
מכבי תל אביב לא הבקיעה בשלושת המפגשים עם מכבי חיפה העונה (הניצחון בגמר גביע הטוטו הושג בפנדלים) ובנוסף לכך זהבי מצא את הרשת רק פעם אחת ב-11 משחקיו האחרונים: עם הצמד בדרבי התל אביבי.
עוד בנושא
רגיל (6) 63
15:00

מ.ס. כפר קאסם

הפועל כפר סבא
כפר קאסם וכפר סבא צמודות בטבלה כששתיהן עם מאזן זהה ואותה כמות נקודות. כפר סבא חסרה את אברהמס שלא חזר ארצה מהפגרה וזהו חיסרון משמעותי עבורה. חלוקת נקודות תהיה יותר מהגיונית כאן
יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
מכבי תל אביב תנסה להתאושש בשבת בצהריים, כאשר תארח את בני סכנין במשחק שיוציא לדרך את המחזור ה-21 בליגת העל. לצהובים עדיין יתרון של נקודה בפסגה, אבל הם ממתינים להחלטת בית הדין שעלול להשית עליהם עונש של הפחתת נקודה בגין השלכת החזיז בדרבי.
