להוציא את משחק העונה בין מכבי תל אביב ומכבי חיפה שאמור היה להיערך במחזור השביעי ונדחה לעוד כשבוע וחצי, הסיבוב הראשון בליגת העל הגיע אמש (ראשון) לסיומו, והוא עמד בסימן ערן זהבי.
אף שחגג ביולי שעבר את יום הולדתו ה-36, כוכב מכבי תל אביב נראה קטלני מתמיד. זהבי כבש העונה תשעה שערי ליגה, מה שמציב אותו בראש טבלת מלך השערים בתום הסיבוב הראשון (עם משחק חסר, כאמור) - שניים יותר מירדן שועה, פרנזי פיירו ואלעד מדמון הדולקים בעקבותיו. יש לו גם ארבעה בישולים עד כה - רק צ'ארון שרי ואנטוניו ספר בישלו יותר (5).
עוד בליגת העל
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
זהבי מוליך את הליגה גם באיומים לשער (60, 13 יותר מצ'ארון שרי המדורג שני), איומים למסגרת (23) ואיומים מתוך הרחבה (42).