אוהד מונדר בן ה-9 חווה אמש (שלישי) עוד ערב מרגש באצטדיון טרנר. הילד ששוחרר משבי חמאס נכנס לפני המשחק מול הפועל חיפה לחדרי ההלבשה ונפגש עם השחקנים הנערצים עליו, קיבל זוג נעליים חתומות, מצוות השיפוט זכה לכרטיס אדום וכרטיס צהוב, ולאחר מכן שוחח עם אליניב ברדה ואף זכה לראיין אותו. 
כשהמשחק יצא לדרך עלה מונדר לכר הדשא, ואז מיד המשיך לתא השידור, שם "פרשן" לצד שרון ניסים ואורי אוזן.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
כזכור, ברדה ושחקני הפועל באר שבע בירכו את אוהד יחד עם ספורטאים רבים אחרים לרגל יום הולדתו כאשר היה בשבי, ולאחר שחרורו התברר כי הוא התבשר על המחווה דרך ילד אחר שהגיע למקום בו הוחזק וסיפר לו על כך. המשפחה סיפר כי אוהד בכה לראשונה, אחרי שהיה עצור וחזק לאורך כל תקופת השבי, והברכה מהקבוצה נתנה לו תקווה וכוח. 
לאחר שחרורו, שחקני הפועל באר שבע ביקרו אותו והוא גם התארח במשחקי הקבוצה, כשמול מכבי תל אביב עלה לחימום יחד עם השחקנים.



