בהנחה שמחר (חמישי, 20:00, ספורט2) אכן יהיה משחקו האחרון של דניאל פרץ במדי מכבי תל אביב, למועדון יהיה זמן עד היום בשעה 01:00 (בין רביעי לחמישי) לרשום שוער חדש במקומו, אחרת הצהובים יפתחו את ליגת העל ביום ראשון מול מ.ס. אשדוד עם רועי משפתי בשער, כשם שיהיה גם במשחק הגומלין מול צלייה, ביום חמישי הבא.
מבחינת התקנון, מכבי תל אביב רשאית לרשום לפני כל שלב במסגרת האירופית שחקן, ובתנאי שזה יקרה עד 24 שעות לפני המשחק הראשון במפגש - היא לא יכולה לרשום שחקן חדש בין המשחקים (בית וחוץ). המשמעות היא שיש לצהובים עד היום בערב לרשום שוער - זר, יהודי, מקומי - אחרת יצטכו להשתמש בסגל הקיים.
יש להדגיש שמשפתי הוכיח את עצמו במכבי חיפה בעונה שעברה. בעבר עמד בשערה של מ.ס. אשדוד בהצטיינות, ולדברי לא מעט גורמים המעורים בפרטים, אם היתה לו הסבלנות הקיץ, ולא היה ממהר לחתום במכבי תל אביב, הוא היה היום השוער הראשון של מכבי חיפה ולא איתמר ניצן.
עוד על דניאל פרץ
מי הוא ספורטאי השנה?
מי היא ספורטאית השנה?
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
השוער עצמו, לפי שחקנים בקבוצה, מגלה יכולת טובה מאוד באימונים. זה אך טבעי שרובי קין מעדיף את דניאל פרץ על פניו, אך מכבי תל אביב לא לחוצה לגמרי, כי היא יודעת שיש לה שוער משנה טוב.


