תקופת חידוש המנויים לאוהדי מכבי תל אביב הסתיימה אתמול (שישי), ומאיסוף הנתונים עלה כי 95% ממי שהחזיקו במנוי לעונה שעברה רכשו מנוי גם לעונת 2023/24 - מתוך 21,750 בעלי המנויים בעונה שעברה חידשו 20,500. כעת ייערכו במועדון הצהוב למכירת המנויים שלא חודשו, כאשר זכות הקדימה תינתן קודם כל למחזיקי כרטיס "פוראבר". רק בהמשך, במקרה שיישארו מנויים, תפתח מכבי תל אביב במכירה לקהל הרחב.
אין ספק שמדובר בנתון שהושג רבות בזכות חילופי המאמנים וצירוף שני הזרים - איבן מאסון ומילסון, אבל גם בשל חזרתו של המנכ"ל בן מנספורד בו תולים האוהדים תקוות גדולות. כזכור, בתחילת הפגרה איימו אוהדים רבים שלא יחדשו את המנויים בגלל רצונם שהמאמן הקודם אייטור קראנקה יסיים את דרכו, אבל נראה כי בסופו של דבר נתנו אמון במערכת.
בנושא אחר, מכבי תל אביב מצאה מאמן שוערים לקראת העונה הקרובה ומי שימלא את התפקיד הוא גרהאם סטאק. עשרה ימים לאחר הדיווח שפורסם באירלנד, לפיו הבריטי יחבור לרובי קין, אמש העלה סטאק סטורי בחשבון האינסטגרם שלו ונפרד מקולצ'סטר יונייטד בה עבד מאז חודש מרץ האחרון.
"זמני בקולצ'סטר יונייטד תם. אני רוצה להודות לכולם במועדון ולאחל להם את הטוב ביותר בעתיד. הגיע הזמן לאתגר מרענן ולפרק חדש בקריירת האימון שלי. הזדמנות מרגשת מחכה!", כתב סטאק, שערך 21 הופעות כשוער הנבחרת הצעירה של אירלנד, ועבד גם בווטפורד כמאמן שוערים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
בתוך כך, במכבי תל אביב נערכים ליציאה למחנה האימונים בספרד מחר. כפי שכבר פורסם כאן אתמול, הקבוצה הודיעה למתן חוזז, אור רויזמן, נדב נידם ובר לין שהם לא ייצאו למחנה. גם בר כהן אמור להישאר בארץ, בעוד שסייד אבו פרחי ששיחק בקבוצת נערים א' בעונה החולפת זומן לנסיעה.


