סוף לחישובי הכרטיסים הצהובים בליגת העל. לוואלה! ספורט נודע כי בישיבת הנהלת ההתאחדות בכדורגל מחר (ראשון), ישונה סעיף בתקנון המשמעת של ההתאחדות, סעיף מאוד ותיק שאין בו עוד טעם. מדובר בסעיף שהורה עד כה שכאשר שחקן סופג כרטיס צהוב המחייב הרחקה ממשחק אחד, הוא ירצה את ההרחקה לא במשחק הקרוב, אלא בזה שאחריו.
הסעיף הזה ישונה מחר, ובמקומו ייקבע שכאשר שחקן סופג למשל חמישה כרטיסים צהובים, כבר מהמשחק שאחרי זה הוא לא ישחק. כך יהיה גם כאשר שחקן סופג את הצהוב התשיעי, או את הצהוב ה-12. במידה ששחקן סופג כרטיס אדום, בנוסף לצהוב, הוא קודם ירצה את הכרטיס האדום ורק לאחר מכן את הצהוב.
עוד בכדורגל הישראלי
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
כזכור, שחקנים עשו לא פעם חשבון והקבוצות היו מחשבות מתי הן צריכות את השחקן, ולפי זה שחקנים היו סופגים כרטיסים צהובים כדי להיעדר ממשחק שהוא פחות חשוב. הספירה הייתה כאמור לא למשחק הבא, אלא לזה שאחריו.
מהעונה הבאה זה ישתנה, ובהתאחדות לכדורגל מספרים שהסעיף היה יכול להשתנות מזמן, שכן הוא התאים לתקופה בה לא היה שימוש באינטרנט והדוחות לא הועברו בצורה מיידית, ולכן ניתן זמן לשופטים להכין את הדוח וכך השחקן היה נמנע מאי שיתופו במשחק הקרוב.
