מכבי תל אביב נפרדה אתמול (שלישי) ממנכ"לית המועדון שרון תמם, שעוזבת אחרי שנים ארוכות בהן עשתה תפקידים שונים עד שהתיישבה על הכיסא הבכיר של מנכ"לית המועדון. נציג הבעלים ג'ק אנגלידיס והמנכ"ל שמחליף אותה בן מנספורד לא נמצאים בארץ ונעדרו מהאירוע אליו הגיעו מרבית השחקנים, הצוות המקצועי וכל עובדי המנהלה.
במועדון אישרו אמש את הפרסום כאן לפיו הקבוצה תחזור הקיץ לספרד ותערוך את מחנה האימונים שלה במדינה ממנה מגיע אייטור קראנקה. מאמן מכבי תל אביב היה זה שביקש כי המחנה יתקיים בסביבה אותה הוא ומאמן הכושר חואן טוריחו מכירים היטב.
קראנקה היה זה שבנה את לו"ז המחנה והוא גם זה שעמד על כך שההכנה לעונה הבאה תיערך בספרד. מכבי תל אביב תמריא למדריד, תתאמן יום אחד בעיר, כנראה במגרשי האימונים של ריאל מדריד, ותמשיך ליעד אחר במדינה.
עוד בכדורגל הישראלי
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
בקיץ 2012, עם ההגעה של ג'ורדי קרויף, אוסקר גרסיה וחואן טוריחו, המחנה היה בלה מנגה, מרחק של ארבע שעות וחצי נסיעה ממדריד. הפעם נבחר יעד אחר קרוב יותר לבירת ספרד.
הידיעה על כך שקראנקה בחר את מיקום המחנה והיה אמון על כל ההכנה, הפכה אמש לעניין המרכזי בקבוצות האוהדים של מכבי תל אביב. רבים מהם מצפים ממיטש גולדהאר להחליף את הבאסקי ולמנות מאמן אחר, אבל הבעלים הקנדי עדיין לא אמר את דברו ועניין העונה הבאה יוכרע כנראה רק בסמיכות לסיום העונה בסוף השבוע. קראנקה מצידו המשיך באחרונה לטעון, בצדק מבחינתו, כי נמאס לו לעסוק בשאלת עתידו וכי הוא עובד על העונה הבאה בכפוף לחוזה שיש לו.


