הפועל באר שבע שוב במרחק ארבע נקודות ממכבי חיפה כשנותרו שלושה מחזורים לסיום העונה, בזכות הניצחון הדרמטי 1:2 על האלופה והמוליכה הודות לשער של מריאנו באריירו בדקה ה-90+6. עם זאת, כזכור, הסערה הייתה לאחר מכן: עונשים כבדים צפויים לשחקנים מהפועל באר שבע וממכבי חיפה בעקבות הקטטה האלימה והמתמשכת אמש בסיום המשחק באיצטדיון טרנר.
צפו במהומה הגדולה על הדשא בסיום
צפו בהמשך האירועים
גם המועדונים עצמם צפויים לעונשים מעבר להרחקות שיושתו על שחקנים רבים שהיו מעורבים בתגרה יוצאת הדופן שהיתה בסיום המשחק. בהתאחדות לכדורגל ובמינהלת הליגות בכדורגל מצפים לדו"ח חריף במיוחד של השופט המרכזי רועי ריינשרייבר שיוגש הבוקר. בדו"ח יציין ריינשרייבר את השחקנים שהיו פעילים באירוע האלים. אחד מהם יהיה שאפי סוליימאנוב שחבט בדולב חזיזה, כשנאאל עודה השופט הרביעי אוחז מאחור בסוליימאנוב.
שחקנים נוספים יהיו כאמור בדו"ח ביניהם שחקן מכבי חיפה באסם זערורה שהיה על אזרחי ונראה במספר מקרים מכה שחקנים של הפועל באר שבע. העונשים לא יהיו רק פרסונליים וגם המועדונים יועמדו לדין על התפרעות של שחקנים רבים. לא מן הנמנע כי האירוע יהיה אירוע של דוגמא אותה צריך ללמוד והקבוצות יספגו אפילו עונשי הפחתת נקודות בין אם העונה ובין אם בעונה הבאה.
כך או אחרת קיימת ציפייה שהעונשים יינתנו כבר השבוע ואם יהיה צורך יקיימו את בית הדין במתכונת מיוחדת לאירוע מחרתיים ביום חמישי, למחרת צמד משחקי חצי גמר גביע המדינה. גם מינהלת הליגות תטיל קנסות על המועדונים ולא תעביר להם כספי מענק בשל פגיעה בשם ובמוניטין של ליגת העל אשר מלווה בספונסר רציני ומשמעותי.
המהומה גלשה אל מנהרת השחקנים
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
מה נותר לשתי המוליכות?
מכבי חיפה: מכבי תל אביב (בית), מכבי נתניה (חוץ), הפועל ירושלים (בית)
הפועל באר שבע: מ.ס. אשדוד (חוץ), מכבי תל אביב (חוץ), מכבי נתניה (בית)