להפועל באר שבע לא לקח הרבה זמן להתאהב באדריאן פאון. הקשר הרומני הגיע הקיץ מקלוז' בהשאלה עם אופציית רכישה, אותה מימשו האדומים כבר בנובמבר כדי להשאירו בבירת הנגב בחוזה עד 2026. ובזמן שהוא מסייע לקבוצה של אליניב ברדה במאבקי הצמרת, נדמה שהאקסית כבר מתגעגעת ואף מתחרטת על שחרורו.
מאמנה של קלוז', אגדת נבחרת רומניה דן פטרסקו, התלונן על הרוטציה הקצרה והאופציות המועטות שנותרו לו בהתקפה, בין היתר בעקבות שחרורו של פאון: "אני מודאג מהדלילות בסגל, אין לנו הרבה אפשרויות. תגידו לי את מי יש לנו? מה אתם רוצים? שאני אעלה לשחק?"
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
"במהלך העונה עזבו אותנו עשרה שחקנים, לא רציתי שזה יקרה - או שנגמרו להם החוזים או שהיינו חייבים למכור אותם. אנחנו לא אותה קבוצה, זו המציאות. פאון? הוא היה יכול להיות כמו זהב עבורינו עכשיו. לפני כן היו הרבה אופציות וביקרו אותי כשלא עליתי עם שחקנים מסוימים בהרכב".
שבעה מחזורים לסיום העונה, קלוז' מדורגת במקום השני בליגה הרומנית כשהיא רחוקה ארבע נקודות מהפסגה. לפאון, ששיחק כל הקריירה בקלוז' עד ההגעה לישראל, יש העונה במדי באר שבע ארבעה שערים ב-22 הופעות בכל המסגרות.
