הפועל באר שבע כבר כמעט הסתפקה הערב (שני) בנקודה, אבל פנדל של ערן זהבי בדקה ה-102 העניק שלוש נקודות למכבי תל אביב ב-1:2 של הצהובים בטרנר. הפער ממכבי חיפה גדל ל-8 נקודות, בעוד הקבוצה מהמקום השלישי צמצמה ל-2 בלבד מהאדומים של אליניב ברדה.
אליניב ברדה לאחר ההפסד הדרמטי: "אני חושב שהמחצית הראשונה שלנו הייתה טובה. הגענו למצבים להבקיע יותר משער אחד. ספגנו שער ממצב נייח, זה לא אופייני לנו. המחצית השנייה הייתה פחות טובה, חילוף של ויטור בגלל פציעה. החילופים לא מספיק עזרו לנו מבחינה טקטית. זה התחיל להיות משחק של מעברים בו מכבי תל אביב טובה מאיתנו. לא שלטנו בקצב ואני חושב שזה היה מאוד אכזרי להפסיד עם פנדל בתוספת הזמן. זה הכדורגל, אין איך לתקן את זה עכשיו. חילופים אחרים? לא, הייתי צריך לדרוש יותר. לא מרוצה מהשחקנים שנכנסו היום. שאפי היה מצוין בחצי הראשון, בחצי השני הוא התעייף. כשגיאגון נכנס רציתי לאזן את הצד הזה. אנחנו מאוכזבים".
על המחצית השנייה: "מכבי שיחקו עם כדורים ארוכים שיצרו יתרון מספרי עלינו. החילופים היו צריכים לתת לנו את הפתרונות האלה וזה לא בא לידי ביטוי, נתקן ונלמד. העונה גמורה? יש עוד 6 משחקים. לא אתחיל לפזר פה קלישאות, אבל הפער לא פשוט ממכבי חיפה. כל שחקן יצטרך להוכיח את עצמו להיות בעונה הבאה בסגל של הפועל באר שבע. עונה מאכזבת? זכינו באלוף האלופים, אבל כן".
על החילופים: "רמזי עבר ניתוח ומאוד רוצה לחזור לעצמו. לוקח לו קצת זמן, יש גם רמאדן שזה לא פשוט. לאט לאט נבנה לו את הדקות. אני מדבר על גישה, לא על יכולת. חטואל פצוע כבר 4 חודשים והוא עושה הכול כדי להיות זמין עבורנו".
ברדה על החלק ההתקפי של הקבוצה: "אנחנו נמצאים בכמות הבקעת שערים של הטופ 3. כמובן שהייתי רוצה יותר שערים, יותר שחקנים עם מספרים דו ספרתיים. אנחנו שם, זה לא מספיק".
רותם חטואל לאחר המשחק: "זה אכזרי. התחושות לא טובות, הפסד בעוד משחק לקבוצה שמתמודדת איתנו על התואר הזה. מצטער בשביל הקהל שבא ותומך בכל משחק".
על הפציעה שלו: "אני סוחב פציעה קשה בשרירי הבטן כבר 4 חודשים. אני לא מצליח להתאושש ממנה, משחק עם זריקות וכדורים בשביל הקבוצה. לא יכול לעצור במאני טיים. מנסה כמה שיותר לסחוב את זה עד סוף השנה, בסוף העונה אחליט לגבי ניתוח. מקווה לעצמי לעבוד כמה שיותר קשה".
על סיום העונה: "יש עוד 6 משחקים. נעשה הכל בשביל הקהל והמועדון. אני מאמין שיש עוד סיכוי. אם לא הייתי מאמין לא הייתי שחקן כדורגל. פנדל? לא משנה אם היה או לא היה, נשרק והם ניצחו".
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 מכבי חיפה36 27 3 6 34-76 81 2 הפועל באר שבע36 24 5 7 29-65 74 3 מכבי תל אביב36 21 10 5 23-69 73 4 הפועל ירושלים36 12 9 15 44-38 45 5 מכבי נתניה36 12 9 15 58-44 45 6 מ.ס. אשדוד36 11 10 15 46-41 43
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.
רגיל (1) 134
17:15

ריאל מדריד

ברצלונה
הסופר קלאסיקו הראשון של העונה מפגיש בין שתי הענקיות כשהפעם ריאל מדריד מגיעה מהמקום הראשון עם יתרון של שתי נקודות על פני ברצלונה שבמקום השני, ברצלונה סובלת מרשימת פציעות ארוכה מה שמשפיע על היכולת של הקבוצה במשחקים האחרונים. לאחר שריאל הפסידה בעונה שעברה את כל הסופר קלאסיקו, זהו משחק שלדעתי היא צפויה לנקום ולבסס את מעמדה בצמרת
יתרון (1) 267
20:15

הפועל באר שבע

מכבי בני ריינה
(2+)
הפערים כאן ברורים מאוד. למרות ההפסד לקרית שמונה, באר שבע פשוט טובה הרבה יותר מריינה. היא כבר הביסה העונה בביתה קבוצות אחרות וכך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
רגיל (1) 297
21:45

לאציו

יובנטוס
יובנטוס בתקופה לא טובה עם שבעה משחקים רצופים ללא ניצחון. לאציו אמנם לא בשיאה אבל הביתיות תשחק כאן תפקיד משמעותי עבורה. בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, לאציו יכולה לשאוף לנצח
המחזור ה-31 בפלייאוף העליון:
שבת, 18:30: הפועל ירושלים - מכבי חיפה
שבת, 20:00: מכבי תל אביב - מ.ס. אשדוד
ראשון, 20:30: מכבי נתניה - הפועל באר שבע


