בקיץ שעבר ניסתה מכבי תל אביב להשיב לשורותיה את ז'איר אמאדור, אך מתברר כי היא לא היתה הקבוצה הישראלית היחידה שניסתה להחתימו. לפי דיווחים בספרד הבוקר (שלישי), גם מכבי חיפה פנתה לסראגוסה בנוגע לבלם - וגם היא קיבלה תשובה שלילית. אחר אמאדור רדפו גם א.א.ק אתונה ומספר קבוצות מבלגיה ומהליגה השנייה בספרד, אך הוא בחר להישאר בסראגוסה, וכעת צפוי לקבל חוזה חדש מקבוצתו.
אמאדור יחתום עד 2025, אחרי משא ומתן ממושך, עם משכורת משופרת של 300 אלף יורו לעונה. העונה הוא נחשב לאחד הבאנקרים בהרכב של קבוצתו, שמדשדשת בתחתית הטבלה בליגת המשנה. אחרי 30 מחזורים מדורגת סראגוסה במקום ה-17 בלבד, מרחק שש נקודות מהקו האדום.
עוד בליגת העל
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
אמאדור (33) הגיע למכבי תל אביב בקיץ 2018, והפך לאחד הבלמים הטובים בליגת העל. הוא סייע לצהובים לזכות בשתי אליפויות רצופות, לפני שחתם בקיץ 2020 בסראגוסה.