סטיפה פריצה על סף עזיבת מכבי תל אביב. החלוץ הקרואטי טס היום (ראשון) לבלגיה כדי להשלים את מעברו לשורות סטנדרד ליאז', עמה ניהל מגעים בימים האחרונים, אך עשה זאת ללא אישור מהנהלת הצהובים. במועדון הופתעו מהתנהלותו של פריצה, שידוע כאדם נוח וכזה שלא נתון לקפריזות. מכבי תל אביב צפויה לנקוט בהליכים משפטיים נגד השחקן וגם נגד המועדון הבלגי. כאשר בשלב זה כלל לא ברור כיצד ייגמר הסיפור, שכן מכבי תל אביב עדיין מחזיקה בכרטיס השחקן שלו, אולם בין המועדונים כבר קיים משא ומתן שאמור להסתיים בחתימה עד יום שלישי.
רק בשבוע שעבר, אחרי המשחק בו כבש צמד מול בני ריינה, פריצה הביע את רצונו להמשיך במכבי תל אביב מתוך חיפוש אחרי המשכיות בקריירה, אך מאז הספיקו הצהובים לסיים את דרכם בקונפרנס ליג עם ההפסד לניס, ונוצר מצב בו לצד ג'ורג'ה יובאנוביץ' וערן זהבי ישנם שלושה חלוצים בכירים בקבוצה שמשחקת רק בשתי המסגרות המקומיות.
פריצה לא נטל חלק באימון של הצהובים אתמול בגלל רגישות בשריר, ובבלגיה דווח שהוא הביע בפני המאמן ולאדן איביץ' את רצונו לעבור לסטנדרד ליאז'.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 309
21:45

ברסט
(2.5+)

ליון
מתוך 10 משחקים של ברסט העונה כמו גם מתוך 10 המשחקים של ליון , נכבשו ב 6 משחקים של כל אחת מהן מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם במפגש בינהן.
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
בסך הכל ערך פריצה 50 הופעות במדי מכבי תל אביב בכל המסגרות, בהן כבש 20 שערים ובישל ארבעה נוספים, אך לא הצליח לסייע לקבוצה לזכות בתארים בעונה שעברה.
כבר הבוקר נכתב כאן כי הצהובים מתכוונים להתחזק באוריינטציה התקפית, ואם פריצה יעזוב יוחתם במקומו חלוץ זר אחר. בצוות המקצועי מאמינים כי הבלמים הקיימים בסגל מספיקים כדי להתחרות בליגה ובגביע, ולכן לא ימהרו לחזק את מרכז ההגנה בשחקן זר, כאשר החתמה של אחד כזה מותנית בהחלטה של אלי דסה האם להצטרף למכבי תל אביב או לא.


