גם בסרביה הופתעו למשמע הדברים של מלאדן קרסטאיץ' במסיבת העיתונאים של מכבי תל אביב לקראת המשחק נגד הפועל באר שבע (שבת, 20:30). כזכור, המאמן סיפר בפתיחות וגילוי לב על התסכול שלו מכך שהצהובים עדיין לא הכריעו אם ימשיך לעונה נוספת.
"אני לא יכול לומר שאין אכזבה אצלי ואצל הצוות. היו לי שיחות עם אנשים במועדון, אבל אני חושב שבכל מה שעשינו על הדשא ומחוצה לו - אני והצוות שלי - הוכחנו שעשינו את הדברים שנחוצים כדי שמכבי תצליח", אמר קרסטאיץ'. "אני צריך להיות כן ולומר שאנחנו לא מרוצים מכך ואני מרגיש שאנחנו עדיין במבחן. כולם אומרים שאני צריך להישאר במכבי תל אביב, גם אוהדים שאני פוגש. אני כבר עייף מלדבר על הזה. אני בחור פשוט ואנחנו ניתן את הכל עד סיום העונה, כדי שגם אם לא נישאר נעזוב את ישראל בצורה טובה".
צפו בפרוייקט החג של "אחים לסמל", עמותת אוהדי מכבי תל אביב
אל תפספס
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
בסרביה ציטטו מדבריו של קרסטאיץ', ובאחד מהאתרים המקומיים דיווחו ש"קרסטאיץ' מאוכזב כמו שלא היה מעולם".
"מאז מונה למאמן מכבי תל אביב, התוצאות של קרסטאיץ' מצוינות. למרות זאת, הוא עדיין לא יודע אם יאמן בישראל בעונה הבאה", כתבו. "הוא החייה את הקבוצה מתל אביב, הוביל אותה לשבעה ניצחונות רצופים ועכשיו נמצא ברצף של תוצאות תיקו, אבל זה לא פגע באמון מהאוהדים, שסומכים עליו. בהנהלה, לעומת זאת, ממשיכים לפקפק בו".


