המנהל המקצועי של הפועל חדרה, אורן גולן, התראיין הערב (חמישי) בתכנית הספורט ב-103FM והתייחס לראשונה לאפשרות שניר ברקוביץ' ימונה למאמן הקבוצה בעונה הבאה ויחליף על הקווים את מנחם קורצקי שבדרכו לעירוני קרית שמונה.
"היו מספר שיחות עם הסוכנים, אבל אין עדיין סיכום", הכחיש גולן שברקוביץ' כבר סגר את תנאיו, "עוד מוקדם לברך על המוגמר, אבל יש כיוון ואנחנו בהחלט עוקבים אחרי העונה הנהדרת של סקציה נס ציונה והעבודה של ניר. הפועל חדרה זה מועדון לגיטימי בליגת העל, סביבת עבודה נוחה כי אין 10,000 אוהדים שיקללו את המאמן, אין ציפיות לקחת אליפות וגם לא לנסוע לאירופה, אז הרבה מאמנים רוצים לעבוד פה וגם הרבה מאמנים הצליחו פה".
אל תפספס
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
רגיל (6) 63
15:00

הפועל רמת גן

מכבי יפו
יפו אמנם לא בשיאה כרגע אבל היא כן משיגה תוצאות טובות במשחקי החוץ שלה, כולל 2:0 על סכנין בגביע המדינה בחוץ. הפועל רמת גן אמנם קצת יותר איכותית, אבל המפגש הזה יסתיים ללא הכרעה
יתרון (6) 229
21:45

ריאל מדריד

בי.סי דובאי
(7.5+)
ריאל אחרי שני ניצחונות בליגה, אך ביורוליג היא הפסידה למונאקו ולא הרשימה בניצחון על פריז. דובאי אחרי שני ניצחונות יורוליג ולמרות שהיא אנדרדוג, היא בהחלט יכולה להיות יריב קשה ולעמוד בליין
אם הוא לא חושש מהמעבר של ברקוביץ' לליגת העל: "הכי קל לנו זה להרים טלפון לסלובו ולהחתים אותו לחמש שנים, אבל אין לנו אמצעים כלכליים לזה ואנחנו צריכים להמציא את עצמנו כל שנה מחדש. גם סקציה נס ציונה זהו לא מועדון עם תקציב גדול ותראו איזה יופי הם משחקים".
כיצד במועדון בוחנים מי המועמדים המתאימים: "אנחנו שמנו לעצמנו מספר פרטרים מובילים בבחירת המאמן שלנו: מה הוא עשה בשנתיים האחרונות, האישיות שלו, אם הוא מגיע ממקום שפיטרו אותו, אם הוא משתף צעירים ומשחק כדורגל התקפי. אנחנו לא רוצים להיות לנצח קבוצה שרק עושה הגנה, ככל שעוברות השנים יש לנו יותר ביטחון ואנחנו כן רוצים להחזיר את האוהדים שלנו".


