ליאל עבדה זכה עם סלטיק בגביע הליגה ואחרי הניצחון בדרבי על ריינג'רס בתחילת השבוע הוא מתקרב בצעדי ענק לאליפות הראשונה בקריירה, אבל היום (שלישי) הוא זכה לבשורה נוספת כשנכנס לרשימה יוקרתית.
מכון CIES, שעורך ניתוחים בלעדיים על בסיס יומי על שחקני הכדורגל בעולם ועל הישגי המועדונים, פרסם את רשימת 100 הכדורגלנים הטובים ביותר באירופה עד גיל 21, "ילדי הפלא" כפי שהם כונו במחקר, וברשימה ניצב הישראלי של סלטיק במקום ה-77.
המיקום של הכדורגלנים נקבע בהתאם ליכולתו ולנתוניו הסטטיסטיים ב3,040 דקות על כר הדשא וכמובן שבעיקר בזכות 14 שערים ו-11 בישולים ב-48 משחקים עד כה בכל המסגרות בעונת הבכורה בבריטניה.
אל תפספס
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
במקום הראשון של מכון CIES ניצב בוקאיו סאקה, הכוכב הצעיר של ארסנל ונבחרת אנגליה שיחגוג את יום הולדתו ה-21 בעוד כחצי שנה, ובמקום השני בריטי אחר, מייסון גרינווד ממנצ'סטר יונייטד שכידוע מושעה בשבועות האחרונים בעקבות החשדות הקשים נגדו בגין תקיפה מינית ובאיום ברצח זוגתו.


