מנהלת הליגה הודיעה היום (שני) כי היא קונסת את הפועל תל אביב והפועל חדרה בשל העימות בין המאמנים קובי רפואה ומנחם קורצקי במהלך המשחק ביניהן אתמול. כל אחת מהקבוצות נענשה בקיזוז תשלום של 5,000 שקל מתשלומי זכויות השידור המגיעים לה.
"במשחק שנערך אמש התפרעו מאמני שתי הקבוצות והתבטאו אחד כלפי השני באמצעות איומים, תנועות ידיים ומחוות אשר אינן שייכות למגרשי הכדורגל", כתב יו"ר המנהלת ארז כלפון, "ההתנהלות אשר תוארה לעיל, אשר קיבלה חשיפה אף בכלי התקשורת, גורמת לנזקים קשים לתדמית הענף - הן באופן ישיר עקב הצגת הכדורגל כזירת אלימות והתלהמות והן על דרך של הלהטת הרוחות במגרש אשר גורמת למשפחות, ילדים ובני נוער להדיר רגליהם מהמגרשים".
במהלך הניצחון של חדרה 0:1 בבלומפילד על הפועל תל אביב, השניים התעמתו מילולית והאירוע הגיע לשיא כאשר מצלמות הטלוויזיה תיעדו את המתרחש ובכך שוב נרשמה פגיעה במותג ובכבוד הכדורגל הישראלי. כזכור, יו"ר המנהלת, ארז כלפון, שיגר למועדוני שתי הליגות הבכירות מכתב מיד אחרי האירועים האלימים והקשים במשחק בין הפועל ראשון לציון לאדומים אשדוד ובו הבהיר כי לא תהיה סובלנות להתנהגות בלתי הולמת של בעלי תפקידים ושמועדונים ייקנסו בשל כך.
אל תפספס
רגיל (3) 115
19:30

בני סכנין

הפועל קרית שמונה
סכנין וק"ש הפסידו שתיהן במחזור הליגה האחרון, סכנין נגד הפועל תל אביב וק"ש בבית להפועל ירושלים. שתי הקבוצות די שוות ברמתן, אבל בדוחא אף פעם לא קל לשחק וסכנין יודעת שזהו משחק בית שאסור לה לאבד בו נקודות. ניצחון למארחת
רגיל (3) 133
19:45

הפועל ירושלים

מכבי בני ריינה
ריינה נראית אבודה לחלוטין משבוע לשבוע ועדיין לא ניצחה העונה. הפועל ירושלים השיגה ניצחון ראשון העונה בשבת נגד קריית שמונה ויודעת שהמשחק היום הוא בגדר חובה מבחינתה. ניצחון ביתי
למנהלת הליגות אמנם אין את הזכות לשפוט את בעלי התפקידים בכדורגל הישראלי מאחר שבית הדין אינו כפוף אליה, אלא שייך להתאחדות, אולם למנהלת יש את היכולת לקנוס את המועדונים בסעיפים שונים ועל כן השניים ייקנסו. יש לציין שהקנסות יושתו על המועדונים עצמם והם אלו שיחליטו אם המאמנים הם שיישאו בקנס.


