כשלושה שבועות לאחר שמשטח הדשא באצטדיון הי"א הושבת מפעילות, במ.ס. אשדוד עדיין לא יכולים להיות רגועים ובטוחים שבשבת הקרובה הם יארחו במגרשם הביתי את מכבי תל אביב (17:30, ספורט1).
לוואלה! ספורט נודע שרק מחר (שלישי) בבוקר תתקיים ביקורת מטעם ההתאחדות לכדורגל בשיתוף אגרונום בכיר, שיהיה זה שיקבע אם אפשר לשחק על כר הדשא בסוף השבוע הקרוב, כאשר כבר ביום שישי אמור להתקיים עליו משחק של אדומים אשדוד מהליגה הלאומית, שתארח את מכבי בני ריינה.
אל תפספס
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
רגיל (2) 302
22:00

פולהאם

נוטינגהאם
פולהאם סובלת מכמה חיסורים משמעותיים בהתקפה עקב פציעות ואליפות אפריקה. פורסט מציגה שיפור ניכר תחת הדרכתו של שון דייץ' ומגיעה לאחר ניצחונות מרשימים שהרחיקו אותה מהקו האדום.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
על פניו נראה שאין בעיה כי הדשא ירוק והמשטח נראה טוב, אולם לוואלה! ספורט נודע כי עדיין קיימת בעיה בדשא, כשהחשש הוא שהמשטח עדיין "חולה". ייתכן שמצבו של כר הדשא נובע מבעיה אשר דורשת ריסוס מיידי ובשלב זה עדיין לא ברור אם ניתן יהיה לשחק באצטדיון הי"א כבר בסוף השבוע הקרוב, גם אם ייערך ריסוס מחר או מחרתיים. כך או אחרת, רק בשעות הצהריים המוקדמות ביום שלישי יוכלו במ.ס. אשדוד לראות ולהבין את המצב לאשורו.
כזכור, מ.ס. אשדוד כבר אירחה את משחק הבית האחרון שלה נגד הפועל נוף הגליל באצטדיון בלומפילד, אחרי שאצטדיון טרנר, המגרש הביתי החלופי של הקבוצה, לא היה זמין באותו יום לשימוש הקבוצה עקב משחק של הפועל באר שבע. בשבת הקרובה תתארח הפועל באר שבע בטדי אצל הפועל ירושלים, כך שאם אצטדיון הי"א לא יאושר, נראה כי המשחק ייערך בבירת הנגב.
בתוך כך, בין אם המשחק ייערך בסופו של דבר באצטדיון באשדוד או במגרש אחר, ארגון אוהדי מכבי תל אביב, "מכבי פנאטיקס", הודיע על החרמת המשחק לאחר שנודע כי מחירי הכרטיסים יעמדו על 45 שקלים לנוער ו-90 שקלים למבוגר לפני עמלות, לעומת 50 שקלים ששילמו אוהדי מ.ס. אשדוד בסיבוב הראשון בבלומפילד. "ג'קי, אתה שונא כדורגל ואותנו במיוחד" נכתב בין השאר בהודעת הארגון, שביקש ממכבי תל אביב לא למשוך את הכרטיסים למשחק.


