המשחק בין מ.ס. אשדוד להפועל נוף הגליל ביום ראשון ייערך באיצטדיון בלומפילד. השזרוע באיצטדיון הי"א לא תפס ובתחילת השבוע נעשה בו שזרוע נוסף. כרגע מצב הדשא רע מאוד וכתוצאה מכך העתיקה מ.ס. אשדוד היום (חמישי) את אימון אחר הצהריים לאשקלון.
האיצטדיון החלופי של אשדוד הוא טרנר, אבל ביום ראשון תקיים הפועל באר שבע במקביל משחק מול בני סכנין ולכן פנו באשדוד כבר להנהלת בלומפילד, שהביעה את הסכמתה לארח. א.ס. אשדוד מהליגה הלאומית, שהייתה אמורה לארח בעצמה באצטדיון הי"א ביום שני את הפועל פתח תקוה, תקיים את המשחק הביתי באצטדיון באשקלון.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות
באשדוד יידעו את אנשי נוף הגליל הבוקר שהודו להם מאחר שהם צריכים להיערך להזמנת בית מלון והתכוונו להזמין מלון באשדוד.


