הפועל נוף הגליל קטעה אמש (שני) רצף של ארבעה משחקים ללא ניצחון, ועוד עשתה זאת מול בית"ר ירושלים שנותרה בעשרה שחקנים כבר אחרי חמש דקות על כר הדשא. "ניצחון היסטורי" הגדיר זאת המאמן ירון הוכנבוים בריאיון בסיום המשחק וכעבור יממה הוא התראיין בתכנית הספורט ב-103FM וסיפר כיצד הניצחון יכול לסייע לקבוצה לעמוד במטרותיה העונה.
אל תפספס
תחילה אמר הוכנבוים על ה-0:1 הדרמטי שהושג משער עצמי של אוראל דגני בדקה ה-93: "באנו עם אסטרטגיה מסוימת אחרי שספגנו ארבעה שערים ממכבי פתח תקווה ושלושה מהפועל חיפה. אמרנו שעם כל הכבוד למשחק ההתקפי, אנחנו רוצים להביא איזון בקטע ההגנתי. בית"ר ירושלים סגרה את המשחק וזה הקשה עלינו, לא היינו ערוכים לזה וההרחקה שיבשה שלנו את התכניות, לא חשבנו ששחקני בית"ר ילכו אחורה, אבל במצב השלישי לשמחתי הבקענו".
על חשיבות הניצחון להמשך העונה אמר הוכנבוים: "המנכ"ל ואני קבענו לשבת בסוף נובמבר ולדון בסוגיה מי הולך להשתחרר ואת מי אנחנו רוצים להביא. אנחנו רואים ויודעים מה קורה לקבוצות שאין להן את ה־11 הטובים - זה פוגע בחמשת החילופים וקשה מאוד להתמודד ככה מול קבוצות אחרות שיש להן את השחקנים. בעונה שעברה התחלנו עם סגל מצומצם, ובינואר הרחבנו אותו בדיוק מהסיבה הזו - אני מאמין שזה מה שיקרה גם הפעם".
האזינו לריאיון עם ירון הוכנבוים
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
על מטרותיה של נוף הגליל: "אני מאוד מקווה שנצליח להישאר בליגה, זה היעד וזו המטרה. אם נצליח יותר מזה, יותר ממה שהיום, זה בכלל יהיה טוב. אם אנחנו שורדים בליגה זה כמו אליפות", סיכם.
