בית"ר ירושלים תפגוש בשבת את מכבי נתניה (20:30, ספורט 1), כאשר ניצחון יבטיח לה כמעט בוודאות את ההישארות בליגת העל. עדיין לא ברור אם אוראל דגני יהיה כשיר למשחק, אך בכל מקרה אין כוונה שיפתח אחרי תקופה ארוכה שנעדר, כאשר מי שייעדרו בוודאות הם תמיר עדי וניקו אולסק הפצועים. עלי מוחמד, שנחת בישראל, טען כי הוא סובל מרגישות קלה אך יוכל לשחק בשבת ונכון לעכשיו הוא אמור לפתוח לצד אביאל זרגרי בקישור.
בנוגע לאלירן עטר, בבית"ר מבהירים כי לפחות בשלב הזה אף אחד לא יתעסק בדקות המשחק של השחקן או בשילובו וההחלטה תהיה של המאמן יוסי מזרחי בלבד, שצפוי לשתפו במשחקים. מה שכן, גם אם עטר יגיע ל-16 שערים ובישולים וחוזהו לעונה הבאה ימומש אוטומטית, הוא צפוי להתבקש לקצץ בשכרו, שעלותו למועדון היא כ-2.3 מיליון שקל ברוטו. אגב, בחוזהו של עטר ישנם סעיפים המתייחסים לכך שלא תימנע ממנו האפשרות לשחק או לקחת חלק במשחקים על מנת להגיע ל-16 שערים ובישולים.
בבית"ר מאוד מודאגים מהסתבכות קבוצת הנוער בתחתית, אך היו מרוצים מהתיקו שהוציאה הקבוצה במשחק החוץ נגד הפועל תל אביב, שהרחיק אותה לפער של 3 נקודות מהקו האדום. סנטיאגו אוקמפוס לא מעוניין בשלב זה לשמוע על האפשרות לרדת לסייע לנוער ורוצה להיות רק חלק מהבוגרים. במועדון מבינים את השחקן, ואם יזדקקו לו ינסו להשתמש בו אולי למשחק או שניים ספציפיים לקראת סיום העונה. דוד דגו שיחק עם קבוצת הנוער במשחקה האחרון ורוי דוגה שנפצע צפוי להצטרף אליו בהמשך.
אל תפספס
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
שחקני הקבוצה התייחדו הבוקר עם זכר ניצולי השואה, ביחד עם וילי גולנברג, ניצול שואה שבא לספר את סיפורו, שהגיע למתחם עם אשתו ומשפחתם.


