אוהדי מכבי תל אביב בחרו בסיום ה-1:4 על בית"ר ירושלים אמש (שני) בשרן ייני לאיש המשחק. ייני היה מופתע וסיפר שלא חשב על כך תוך כדי המשחק. כל הסיטואציה שיעשעה אותו מחד וריגשה אותו מאידך. "אני בן 34 וזו פעם ראשונה שנבחרתי למצטיין המשחק", אמר בסיום בחיוך נבוך. "לא חשבתי תוך כדי המשחק שדווקא הערב אבחר לראשונה למצטיין וזה מאוד מרגש אותי. אני אפילו אלך להחתים את השחקנים על החולצה ואשמור אותה".
"אני רק לא יודע מה לעשות עם האלף שקל תלושים של הפקטורי. מה, אני אקנה בזה בגדים? גם כך בוחרים בי כבר שנים למתלבש הכי גרוע בקבוצה וצוחקים עליי בקבוצה".
אל תפספס
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
על החיבור עם פטריק ואן לוון, שהביא לשינוי, אמר הקפטן: "פטריק הוא כזה יקה שגורם לנו לעשות בדיוק מה שהוא רוצה. אנחנו קבוצה שמגיבה טוב למאמנים שהם דומיננטיים. אנחנו משחקים בדיוק כפי שהוא מבקש ויש תוצאות. יש פה שחקנים עם אופי חזק. אנחנו משחקים כבר הרבה שנים יחד ויודעים מה לצפות אחד מהשני".
על חזרת הקהל אמר ייני: "אומרים תמיד שהשחקנים צריכים להיות רעבים. עכשיו מי שיבואו רעבים אלה האוהדים שלא היו הרבה זמן. גם אם הם לא יוכלו להגיע בכמויות גדולות, אני בטוח שנרגיש אותם ואנחנו מאוד מתרגשים לקראתם".
