פטריק ואן לוון, שידריך הערב את מכבי תל אביב במשחק מול עירוני קרית שמונה (20:00, ספורט 3), זימן הבוקר את כל שחקני הקבוצה לאימון כהכנה לקראת המשחק. כדי לא להעמיס על השחקנים, האימון היה ברובו טקטי, ונסב על מצבים נייחים, ליקויים בולטים שהיו לקבוצה באחרונה.
ואן לוון לא שינה את הסגל עליו החליט גאורגיוס דוניס אתמול בטרם קיבל את הודעת הפיטורים. יש לציין כי דוניס עצמו העדיף שלא להגיע לקרית שלום בתחילה על מנת שלא לפגוש את השחקנים, ככל הנראה בשל המבוכה שהוא חש, אבל הצוות של המאמן היווני הקדימו והגיעו למתקן כדי להיפרד.
אל תפספס
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
בשעות האחרונות נפוצו לא מעט שמועות באתרי האוהדים השונים על מועמדותו של פאולו סוזה, שזכה עם הצהובים באליפות ב-2014, ופוטר מבורדו הקיץ.
