מנהלת הליגה מתכננת להחזיר את המשחקים של ליגת העל ב-31 באוקטובר, אבל הכוונה היא לפתוח את המשחקים כבר ב-25 באוקטובר, שישה ימים לפני המועד המתוכנן עם משחק מהמחזור החמישי בין מכבי תל אביב להפועל באר שבע.
מאחר ששתי הקבוצות האירופאיות שלנו מתאמנות עוד לפני החזרה היום ומאחר שהן משחקות בימי חמישי בליגה האירופית ויקשו בשל כך על קיום מחזורי אמצע השבוע המתוכננים, במנהלת רוצים להקדים את המשחק בין השתיים שאמור להיערך במחזור החמישי בכלל ל-25.10.
אל תפספס
רגיל (6) 63
15:00

מ.ס. כפר קאסם

הפועל כפר סבא
כפר קאסם וכפר סבא צמודות בטבלה כששתיהן עם מאזן זהה ואותה כמות נקודות. כפר סבא חסרה את אברהמס שלא חזר ארצה מהפגרה וזהו חיסרון משמעותי עבורה. חלוקת נקודות תהיה יותר מהגיונית כאן
יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
יש להזכיר כי חזרת הכדורגל ב-31 באוקטובר תהיה למחזור הרביעי, כאשר חשוב עוד להדגיש שמחצית ממשחקי המחזור השלישי לא שוחקו בטרם היציאה לסגר, כיוון שבהרבה קבוצות היתה התפרצות קורונה.
במידה שאכן התוכנית תצא לפועל, מכבי תל אביב והפועל באר שבע יגיעו למשחק כאשר שלושה ימים לפני כן הן תשחקנה את המשחקים שלהן בליגה האירופית.
