בווידאו: שכטר מתאמן עם דור מיכה לקראת העונה הקרובה
חלוץ מכבי תל אביב, איתי שכטר, יחתום על חוזה חדש במכבי תל אביב וימשיך לעונה שלישית במועדון. החלוץ בן ה-33 סיים שנתיים מוצלחות במכבי תל אביב והיה שותף מלא לשתי אליפויות, וכעת ימשיך לעונה נוספת בה הוא צפוי להשתכר כ-250 אלף דולר נטו עם שכר בסיס ונקודות. 
מדובר אמנם בירידה ביחס לחוזה שסיים שכטר, אבל לאור התפרצות נגיף הקורונה והירידה בחוזים אצל כולם, החלוץ מבין את הסיטואציה והוא צפוי לחתום אחרי סיום ימי בין המצרים.
עוד בוואלה! ספורט
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
במכבי תל אביב הציעו לשכטר חוזה לתקופה של עונה אחת בשל העובדה כי חצה כבר את גיל 33, אבל במועדון רואים בו דמות שתהיה עוד הרבה שנים בקרית שלום ולא פוסלים שהוא ימשיך לשחק גם אחרי שיסיים את העונה הבאה.
שכטר כבש 14 שערים ב-77 הופעות בכל המסגרות במדים הצהובים, אבל מעבר לכך, הוא נחשב לאחת הדמויות המובילות בחדר ההלבשה ולשחקן שיש לו ערך גדול יותר מכפי שבא לידי ביטוי על כר הדשא.



