בווידאו: דור מיכה ואיתי שכטר באימון כושר
פגרה קצרה של 10 ימים בלבד הספיקה לאלופה מכבי תל אביב, שהחלה היום (ראשון) בהכנות לעונת 2020/21. שחקני הקבוצה הגיעו למבדקים רפואיים במרכז הרפואי שמיר בבית החולים אסף הרופא, וימשיכו בימים הקרובים במבדקים גופניים נוספים. מי שלא קיבלו זימון למבדקים הם עומר אצילי ודור מיכה. השניים יפנו השבוע לפרקליטות ויבקשו להאיץ לטפל בתיק שלהם, כאשר תקוותם לחזור לאימונים עם הקבוצה לא נענתה בינתיים. עם זאת, מיכה העלה סרטון בחשבון האינסטגרם שלו בו הוא מתאמן על כושר יחד עם איתי שכטר.
מאמן ראשי חדש עדיין לא מונה במקום ולאדן איביץ' שעזב עם צוותו אחרי שנתיים מוצלחות, אבל כבר ביום שלישי תקיים האלופה את האימון הראשון לעונה זו. את אימוני הפתיחה אמור להעביר מאמן הכושר יוסי זיגדון, בסיוע אנשי צוות ממחלקת הנוער.
ב-8 באוגוסט אמור להתקיים המשחק הראשון שלה - אלוף האלופים מול מחזיקת הגביע הפועל באר שבע. יום לאחר מכן תהיה הגרלת הסיבוב הראשון של מוקדמות ליגת האלופות, בה תגלה מכבי תל אביב מי תהיה היריבה שלה במשחק יחיד שייערך ב-18 או 19 באוגוסט.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
האלופה: מכבי תל אביב
האירופיות: מכבי חיפה, בית"ר ירושלים, הפועל באר שבע
העולות: מכבי פתח תקוה, בני סכנין
היורדות: סקציה נס ציונה, הפועל רעננה
