בווידאו: דור מיכה ואיתי שכטר באימון כושר
פגרה קצרה של 10 ימים בלבד הספיקה לאלופה מכבי תל אביב, שהחלה היום (ראשון) בהכנות לעונת 2020/21. שחקני הקבוצה הגיעו למבדקים רפואיים במרכז הרפואי שמיר בבית החולים אסף הרופא, וימשיכו בימים הקרובים במבדקים גופניים נוספים. מי שלא קיבלו זימון למבדקים הם עומר אצילי ודור מיכה. השניים יפנו השבוע לפרקליטות ויבקשו להאיץ לטפל בתיק שלהם, כאשר תקוותם לחזור לאימונים עם הקבוצה לא נענתה בינתיים. עם זאת, מיכה העלה סרטון בחשבון האינסטגרם שלו בו הוא מתאמן על כושר יחד עם איתי שכטר.
מאמן ראשי חדש עדיין לא מונה במקום ולאדן איביץ' שעזב עם צוותו אחרי שנתיים מוצלחות, אבל כבר ביום שלישי תקיים האלופה את האימון הראשון לעונה זו. את אימוני הפתיחה אמור להעביר מאמן הכושר יוסי זיגדון, בסיוע אנשי צוות ממחלקת הנוער.
ב-8 באוגוסט אמור להתקיים המשחק הראשון שלה - אלוף האלופים מול מחזיקת הגביע הפועל באר שבע. יום לאחר מכן תהיה הגרלת הסיבוב הראשון של מוקדמות ליגת האלופות, בה תגלה מכבי תל אביב מי תהיה היריבה שלה במשחק יחיד שייערך ב-18 או 19 באוגוסט.
רגיל (5) 169
17:00

בריסטול סיטי

פורטסמות'
שתי קבוצות שמחפשות יציבות במרכז הטבלה; יתרון הביתיות באשטון גייט עשוי להספיק לבריסטול כדי לגרד ניצחון דחוק.
רגיל (5) 176
17:00

דרבי קאונטי

מידלסברו
"בורו" שואפת לצמרת הגבוהה ומחזיקה בסגל עדיף; דרבי תילחם על נקודה, אך האיכות של האורחת כנראה תכריע את הכף.
רגיל (5) 183
17:00

האל

סטוק
שתי קבוצות בלתי צפויות שנמצאות במומנטומים הפוכים; האל סיטי נוטה להצטיין במשחקי בית כאלו וצפויה לצאת עם ידה על העליונה.
רגיל (5) 218
17:00

צ'רלטון

קובנטרי
קובנטרי נחשבת כיום לקבוצה איכותית ויציבה יותר בצ'מפיונשיפ, ולכן היא המועמדת המובילה לצאת עם שלוש הנקודות גם במשחק חוץ.
יתרון (5) 238
19:30

ליברפול

לידס
(1+)
לידס נראית לא רע בכלל בשבועות האחרונים כשהיא ללא הפסד בחמשת משחקיה הקודמים. ליברפול בכושר נהדר, אבל האורחת נראית עיקשת מאוד בתקופה הזו ותשוב לביתה עם נקודה לפחות
רגיל (5) 255
19:30

קריסטל פאלאס

פולהאם
דרבי לונדוני שקול מאוד שנוטה בדרך כלל לתוצאות תיקו, אך היתרון האיכותי בסגל של פולהאם עשוי להכריע את הכף לטובתה בקרב צמוד במיוחד.
רגיל (5) 278
20:30

בית"ר ירושלים

הפועל תל אביב
איזה משחק מצפה לנו כאן, שתי הקבוצות מגיעות במומנטום חיובי מה שהופך את המשחק הזה לשקול ומאוזן במיוחד. לאור יחסי הכוחות והתקופה של שתי הקבוצות זה משחק שיכול להתפתח לכל צד וההערכה שלי היא חלוקת נקודות בסיום
האלופה: מכבי תל אביב
האירופיות: מכבי חיפה, בית"ר ירושלים, הפועל באר שבע
העולות: מכבי פתח תקוה, בני סכנין
היורדות: סקציה נס ציונה, הפועל רעננה


