בווידאו: בית"ר ירושלים ופרדו מתאמנים
חלוץ בית"ר ירושלים חלאופילו פלייטר נחת הערב (רביעי) בישראל. פלייטר, בן דודו של נייג'ל האסלביינק ששיחק בעירוני קרית שמונה והפועל באר שבע, הגיע לישראל אחרי שסיכם בקבוצה של רוני לוי ונכנס לבידוד בדירה שסידרה לו הקבוצה בירושלים.
פלייטר אמר לאחר החתימה: "זאת הייתה טיסה ארוכה, אבל זה היה שווה את זה. אני מגיע למועדון גדול וזה נחמד. שמעתי על בית"ר ירושלים, זה מועדון עם הרבה היסטוריה, אני יודע שהרבה שחקנים גדולים שיחקו כאן וזה מועדון טוב. שמעתי על האוהדים של בית"ר, הם מדהימים. אני זוכר שכאשר הייתי כאן בקרית שמונה (שיחק בנוער של עירוני קרית שמונה), באתי למשחקים והם היו משוגעים. אני כבר מחכה לראות ולפגוש אותם. אני מוכן לבידוד של שבועיים ומוכן להתחיל לעבוד".
עוד בוואלה! ספורט
רגיל (5) 169
17:00

בריסטול סיטי

פורטסמות'
שתי קבוצות שמחפשות יציבות במרכז הטבלה; יתרון הביתיות באשטון גייט עשוי להספיק לבריסטול כדי לגרד ניצחון דחוק.
רגיל (5) 176
17:00

דרבי קאונטי

מידלסברו
"בורו" שואפת לצמרת הגבוהה ומחזיקה בסגל עדיף; דרבי תילחם על נקודה, אך האיכות של האורחת כנראה תכריע את הכף.
רגיל (5) 183
17:00

האל

סטוק
שתי קבוצות בלתי צפויות שנמצאות במומנטומים הפוכים; האל סיטי נוטה להצטיין במשחקי בית כאלו וצפויה לצאת עם ידה על העליונה.
רגיל (5) 218
17:00

צ'רלטון

קובנטרי
קובנטרי נחשבת כיום לקבוצה איכותית ויציבה יותר בצ'מפיונשיפ, ולכן היא המועמדת המובילה לצאת עם שלוש הנקודות גם במשחק חוץ.
יתרון (5) 238
19:30

ליברפול

לידס
(1+)
לידס נראית לא רע בכלל בשבועות האחרונים כשהיא ללא הפסד בחמשת משחקיה הקודמים. ליברפול בכושר נהדר, אבל האורחת נראית עיקשת מאוד בתקופה הזו ותשוב לביתה עם נקודה לפחות
רגיל (5) 255
19:30

קריסטל פאלאס

פולהאם
דרבי לונדוני שקול מאוד שנוטה בדרך כלל לתוצאות תיקו, אך היתרון האיכותי בסגל של פולהאם עשוי להכריע את הכף לטובתה בקרב צמוד במיוחד.
רגיל (5) 278
20:30

בית"ר ירושלים

הפועל תל אביב
איזה משחק מצפה לנו כאן, שתי הקבוצות מגיעות במומנטום חיובי מה שהופך את המשחק הזה לשקול ומאוזן במיוחד. לאור יחסי הכוחות והתקופה של שתי הקבוצות זה משחק שיכול להתפתח לכל צד וההערכה שלי היא חלוקת נקודות בסיום
בית"ר ירושלים הודיעה מוקדם יותר על החתמתו של עוזיאל פרדו לשלוש שנים. החלוץ, שהושאל במהלך העונה החולפת להפועל אשקלון, חזר לסגל של הירושלמים ומתאמן איתם בימים האחרונים. פרדו היה חלק מקבוצת הנוער של בית"ר ירושלים והושאל על מנת להשתפשף ולקבל דקות משחק משמעותיות בקבוצת בוגרים. פרדו כבש תשעה שערים בהפועל אשקלון בעונה החולפת. יושב ראש בית"ר אלי אוחנה אמר: "עוזיאל חתם על החוזה המקצועני הראשון שלו היום, מתוך תקווה שיתפתח ויהיה שחקן מוביל בבית"ר. אנחנו רואים בו פוטנציאל גדול ובטוחים שהוא יוכל לממש אותו. אני מאחל לו בהצלחה. זוהי אחת מההחתמות שלנו שמבשרות על הכוונות להשקיע בנוער ובשחקנים שגדלו במועדון".
פרדו עצמו הוסיף: "אני שמח מאוד על האמון שהקבוצה נתנה בי, ומקווה להוכיח את עצמי על המגרש. זאת גאווה גדולה להיות חלק מהמועדון הזה ועכשיו נותר לי לעבוד קשה ולהצליח בדרך. אני רוצה להודות להנהלת המועדון ולצוות המקצועי שגרמו לחלום הזה לקרות".
עדכון ראשון: 17:04


