בווידאו: בית"ר ירושלים עורכת אימון ראשון עם מגע מלא
במנהלת הליגות פרסמו היום (חמישי) את לוחות המשחקים בשלושת המחזורים הראשונים של הפלייאוף העליון והתחתון. המשחק שיוציא לדרך את הפלייאוף העליון, ביום שבת ה-30 במאי, יפגיש את מכבי תל אביב עם הפועל חיפה וייצא לדרך ב-20:00. ב-20:45 תארח בית"ר ירושלים את הפועל באר שבע, וב-21:00 תארח מכבי חיפה את הפועל תל אביב.
משחק העונה המדובר, שיפגיש את שתי המוליכות, נקבע ל-3 ביוני (יום רביעי) ב-20:45, ובו יתעמתו מכבי תל אביב ומכבי חיפה. הפלייאוף התחתון יחודש ביום שני, ה-1 ביוני, עם המפגש בין בני יהודה והפועל כפר סבא.
במנהלת הוסיפו ואמרו: "קיימת אפשרות כי משחקי המחזור ה-33 של הפלייאוף התחתון, המתוכננים להיערך בשלישי ורביעי (30.06-01.07), ישובצו (חלקם או כולם) גם ביום חמישי (02.07) וזאת רק אם יהיה בכך הכרח בשל מגבלות שונות של שיבוצי כלל המשחקים שיערכו באותם ימים (עליון ותחתון) לרבות ימי המנוחה בין המשחקים".
גם לוח משחקי הלאומית פורסם
בהתאחדות לכדורגל הודיעו היום (חמישי) גם על מועדי משחקי חצי גמר גביע המדינה. ראשונות יעלו לכר הדשא הפועל תל אביב ומכבי פתח תקוה, ב-9 ביוני (יום שלישי) בשעה 20:30. למחרת, באותה שעה, ייפגשו הפועל באר ובני יהודה, בניסיון להשיג את הכרטיס הנוסף לגמר. שני המשחקים ייערכו באצטדיון בנתניה (בניגוד לאצטדיון בחיפה, בו אמורים היו להיערך לפני פגרת הקורונה) ויועברו בשידור ישיר בערוץ הספורט.
אל תפספס
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
כזכור, במנהלת הליגות הוחלט לנסות ולהחזיר את ליגת העל לפעולה ב-30 במאי, אז ייצא לדרך הפלייאוף העליון. הפלייאוף התחתון ייפתח שלושה ימים לאחר מכן, ב-2 ביוני, ובין לבין, צפויה תקופה עמוסה למדי לקבוצות שהעפילו לחצי גמר הגביע. כך, למשל, הפועל תל אביב, שתתארח אצל מכבי חיפה ב-30 במאי, תארח את בית"ר ירושלים ב-3 ביוני, תתארח אצל הפועל באר שבע ב-7 ביוני ואז, יומיים לאחר מכן, תנסה להעפיל לגמר גביע המדינה. גמר הגביע אמור להיערך ב-11 או ב-12 ביולי.
