בווידאו: הספורטאים הישראלים מדגימים כיצד לעשות כושר בבידוד
בבית"ר ירושלים כועסים על אנז' פרדי פלומן ואנטואן קונטה, שמסרבים לקיצוץ בשכרם. גורמים במועדון מספרים הערב (חמישי) כי גם בקיצוץ הראשון עליו סוכם עם השחקנים, לפיו יופחתו 20 אחוזים מהשכר, השניים הודיעו כי לא יחתמו ובאופן כללי אין בכוונתם לשמוע על קיצוץ כלשהו בשכר בשלב זה. במועדון מעריכים כי מאחורי ההחלטה עומד רצון של השניים להשיג התרה של חוזיהם. לקונטה יש חוזה עד לתום העונה כשלבית"ר אופציה לעונה נוספת, ואילו לפלומן יש חוזה לשנתיים נוספות.
עוד בוואלה! ספורט
- איציק זוהר: "חבל שהשחקנים לא נלחמים במגרש כמו שהם נלחמים על החוזים"
- שחקני הפועל תל אביב עשויים לפנות לבוררות ולבקש להשתחרר
- שחקן בהפועל באר שבע על ההתנגדות לקיצוץ: "אלונה לא צריכה לקחת את זה אישית"
- הנהלת מ.ס אשדוד הודיעה לשחקנים: אתם יוצאים לחל"ת, בינתיים נשלים את שכרכם
- אל תתפשרו על מין לא מספק: כך תשפרו ביצועים - עם הנחה בלעדית
יתרון (6) 36
13:15

הפועל חולון

מכבי רמת גן
(6+)
חולון נראתה לא טוב מול גליל עליון למרות הניצחון, כשהיא עדיין זוכרת את התבוסה למכבי. רמת גן אחרי ניצחון מרשים על נס ציונה, ורוצה להמשיך במומנטום. יהיה לה קשה לנצח, אבל הליין גבוה מדי
רגיל (6) 64
15:00

מ.ס. כפר קאסם

עירוני מודיעין
המארחת מגיעה עם הרבה ביטחון אחרי ניצחון חשוב בחוץ על הפועל ר"ג. האורחת היא אחת מקבוצות החוץ החלשות בליגה. כפר קאסם תדע לשמור על המומנטום ולנצח גם כאן
גורם בבית"ר ירושלים אמר הערב: "כמו שהם מתנהגים לאורך כל העונה, ככה זה גם במצבים האלה. דיוגו ורדאסקה בחור אינטליגנטי, רואה מה קורה בעולם ואמר מהרגע הראשון שיעשה מה שהבכירים יעשו. גם ליוואי גרסיה ועלי מוחמד יגיעו להבנות בסוף, הם רק רוצים להבין את כל הפרטים. קונטה ופלומן? הם חושבים כמו ילדים. יש מאחוריהם אנשים שגורמים להם לעשות טעויות, חבל עבורם".
כזכור, הבעלים משה חוגג סיכם אתמול עם נציגי השחקנים עידן ורד ודן איינבינדר על רמות הקיצוץ בשכר השחקנים עד לסוף העונה, לפיו המשתכרים הגבוהים בין השחקנים ועובדי המועדון יוותרו על 30% משכרם עד לתום העונה ואילו המשתכרים בשכר של עד עשרת אלפים שקלים לא ייפגעו.


