בווידאו: הספורטאים הישראלים מדגימים כיצד לעשות כושר בבידוד
בבית"ר ירושלים כועסים על אנז' פרדי פלומן ואנטואן קונטה, שמסרבים לקיצוץ בשכרם. גורמים במועדון מספרים הערב (חמישי) כי גם בקיצוץ הראשון עליו סוכם עם השחקנים, לפיו יופחתו 20 אחוזים מהשכר, השניים הודיעו כי לא יחתמו ובאופן כללי אין בכוונתם לשמוע על קיצוץ כלשהו בשכר בשלב זה. במועדון מעריכים כי מאחורי ההחלטה עומד רצון של השניים להשיג התרה של חוזיהם. לקונטה יש חוזה עד לתום העונה כשלבית"ר אופציה לעונה נוספת, ואילו לפלומן יש חוזה לשנתיים נוספות.
עוד בוואלה! ספורט
- איציק זוהר: "חבל שהשחקנים לא נלחמים במגרש כמו שהם נלחמים על החוזים"
- שחקני הפועל תל אביב עשויים לפנות לבוררות ולבקש להשתחרר
- שחקן בהפועל באר שבע על ההתנגדות לקיצוץ: "אלונה לא צריכה לקחת את זה אישית"
- הנהלת מ.ס אשדוד הודיעה לשחקנים: אתם יוצאים לחל"ת, בינתיים נשלים את שכרכם
- הטכנולוגיה המתקדמת שמשפרת חטטי אקנה: בדקו התאמה עכשיו!
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
גורם בבית"ר ירושלים אמר הערב: "כמו שהם מתנהגים לאורך כל העונה, ככה זה גם במצבים האלה. דיוגו ורדאסקה בחור אינטליגנטי, רואה מה קורה בעולם ואמר מהרגע הראשון שיעשה מה שהבכירים יעשו. גם ליוואי גרסיה ועלי מוחמד יגיעו להבנות בסוף, הם רק רוצים להבין את כל הפרטים. קונטה ופלומן? הם חושבים כמו ילדים. יש מאחוריהם אנשים שגורמים להם לעשות טעויות, חבל עבורם".
כזכור, הבעלים משה חוגג סיכם אתמול עם נציגי השחקנים עידן ורד ודן איינבינדר על רמות הקיצוץ בשכר השחקנים עד לסוף העונה, לפיו המשתכרים הגבוהים בין השחקנים ועובדי המועדון יוותרו על 30% משכרם עד לתום העונה ואילו המשתכרים בשכר של עד עשרת אלפים שקלים לא ייפגעו.
