בווידאו: הספורטאים הישראלים מדגימים כיצד לעשות כושר בבידוד
בבית"ר ירושלים כועסים על אנז' פרדי פלומן ואנטואן קונטה, שמסרבים לקיצוץ בשכרם. גורמים במועדון מספרים הערב (חמישי) כי גם בקיצוץ הראשון עליו סוכם עם השחקנים, לפיו יופחתו 20 אחוזים מהשכר, השניים הודיעו כי לא יחתמו ובאופן כללי אין בכוונתם לשמוע על קיצוץ כלשהו בשכר בשלב זה. במועדון מעריכים כי מאחורי ההחלטה עומד רצון של השניים להשיג התרה של חוזיהם. לקונטה יש חוזה עד לתום העונה כשלבית"ר אופציה לעונה נוספת, ואילו לפלומן יש חוזה לשנתיים נוספות.
עוד בוואלה! ספורט
- איציק זוהר: "חבל שהשחקנים לא נלחמים במגרש כמו שהם נלחמים על החוזים"
- שחקני הפועל תל אביב עשויים לפנות לבוררות ולבקש להשתחרר
- שחקן בהפועל באר שבע על ההתנגדות לקיצוץ: "אלונה לא צריכה לקחת את זה אישית"
- הנהלת מ.ס אשדוד הודיעה לשחקנים: אתם יוצאים לחל"ת, בינתיים נשלים את שכרכם
- הפיתוח המהפכני לטיפולי אנטי אייג'ינג בבית - כעת במבצע מיוחד
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
יתרון (4) 301
22:00

קלאב ברוז'
(1+)

ברצלונה
קלאב ברוז' הבלגית תארח את ברצלונה שחזרה לנצח אחרי ההפסד בסופר קלאסיקו. ברצלונה נמצאת במצב שבו היא חייבת ניצחון וגם שערים ולכן אני סבור שהקטאלונים ינצחו ביותר משער אחד
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
גורם בבית"ר ירושלים אמר הערב: "כמו שהם מתנהגים לאורך כל העונה, ככה זה גם במצבים האלה. דיוגו ורדאסקה בחור אינטליגנטי, רואה מה קורה בעולם ואמר מהרגע הראשון שיעשה מה שהבכירים יעשו. גם ליוואי גרסיה ועלי מוחמד יגיעו להבנות בסוף, הם רק רוצים להבין את כל הפרטים. קונטה ופלומן? הם חושבים כמו ילדים. יש מאחוריהם אנשים שגורמים להם לעשות טעויות, חבל עבורם".
כזכור, הבעלים משה חוגג סיכם אתמול עם נציגי השחקנים עידן ורד ודן איינבינדר על רמות הקיצוץ בשכר השחקנים עד לסוף העונה, לפיו המשתכרים הגבוהים בין השחקנים ועובדי המועדון יוותרו על 30% משכרם עד לתום העונה ואילו המשתכרים בשכר של עד עשרת אלפים שקלים לא ייפגעו.


