קבוצות ליגת העל מהדקות את החגורות ועוד ועוד מועדונים מצטרפים לתכנית החל"ת או למתווה הקיצוצים. אלא שיש גם כאלה ששוקלים דרכים קצת שונות. ללא מעט שחקנים בליגת העל יש בחוזים סעיפים של מכוניות, דלקן ודירות. השכרת המכוניות נועדה לסייע לשחקנים להגיע לאימונים היומיים ובמועדונים מסוימים צפויים להציע לשחקנים לוותר על מכוניותיהם המושכרות ועל כמות הדלק המופיעה בהסכם, ובתמורה לספוג קיצוץ פחות אגרסיבי במשכורות. 
אחד ממנהלי הקבוצות אמר אתמול בהלצה עם קצת רצינות: "הקבוצות יתרמו למלחמה בהתפשטות הקורונה בכך ששחקנים לא ייצאו מהבתים בחודש הקרוב כי לא יהיו להם מכוניות. זה יהיה טוב לכולם. השחקנים יקבלו משכורת יותר גבוהה ויוותרו על המכוניות והדלק".
אל תפספס
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
קבוצה נוספת שהצטרפה אתמול להוצאת שחקניה לחל"ת היא הפועל כפר סבא שכבר הודיעה לשחקנים ולצוות המקצועי במכתבים שהם ייצאו לחופשה ללא תשלום ויצטרכו לפנות ללשכת התעסוקה ולמוסד לביטוח לאומי. מכבי נתניה, לעומת זאת, הצטרפה אתמול לקבוצות שקיצצו לשחקנים וסגרה על קיצוץ בגובה של 50 אחוז. לשחקנים נאמר שאם הכדורגל יחזור בחודשים מאי ויוני הם יקבלו משכורת עבור יוני, אותו אין להם כרגע בחוזים הקיימים.



