לאור ההיתר שניתן למכבי חיפה למכור עד 20 אלף כרטיסים למשחק רבע גמר גביע המדינה מול הפועל באר שבע ביום שני, תשאף מכבי תל אביב להשגת היתר לכמות גדולה יותר לקראת המשחק שמחכה לה בשבת הבאה מול הפועל חיפה בפתיחת הפלייאוף העליון, באמצעות חברת היכלי הספורט המנהלת את איצטדיון בלומפילד.
למכבי תל אביב יש 19 אלף מנויים ועוד קרוב לאלפיים אוהדים שרכשו מיני מנוי למשחקי הפלייאוף העליון במהלך השבוע החולף. בנוסף לכך חייבת הקבוצה המארחת להשאיר עשרה אחוז לקבוצה האורחת, מה שמלמד כי אם יתאפשר לאלופה להכניס בבלומפילד עד 20 אלף צופים בלבד, קרוב ל-3,000 בעלי מנוי או מיני מנוי יהיו בבעיה.
זו הסיבה שחברת היכלי הספורט בשיתוף מכבי תל אביב יגישו בתחילת השבוע הבא את תכניות האיצטדיון והחלוקה הבין גושית, כפי שמבקשים במשרד הבריאות, בתקווה לקבל היתר מיוחד להכנסת למעלה מ-20 אלף איש.
אל תפספס
רגיל (1) 30
13:30

ורונה

פארמה
גם ורונה וגם פארמה שקועות בתחתית הטבלה, פתחו רע מאוד את העונה ובעיקר - מתקשות להשיג נקודות. במפגש ישיר ביניהן אין פייבוריטית אמיתית כשאף אחת לא טובה מהשנייה. תיקו
רגיל (1) 88
16:00

לידס

אסטון וילה
לידס, שמדורגת במקום ה - 16, תארח את אסטון וילה שנמצאת במקום השישי ומציגה יכולת טובה, אך מתקשה במשחקי החוץ עם ניצחון אחד בלבד. בהתחשב בזה נראה שמצפה לנו משחק מאוזן, ולהערכתי הוא יסתיים בחלוקת נקודות.
רגיל (1) 183
18:30

סט. פאולי

אוניון ברלין
שבעה הפסדים רצופים ספרה סט. פאולי לפני היציאה לפגרה כשהיא מתחת לקו האדום, אבל היום היא מארחת את אוניון ברלין שהשיגה רק 5 נקודות יותר ממנה ומתקשה מאוד בחוץ. אין הרבה משחקי בית שסט. פאולי חייבת לנצח - את המשחק הזה היא יודעת שהיא חייבת
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
חשוב להדגיש כי במשרד הבריאות ובמנהלת הליגה הסבירו כי כל איצטדיון יקבל היתר לכמות צופים על פי תכניות היציעים שלו, השערים ודרכי הגישה. בכל מקרה מדובר כבר עתה במצב טוב בהרבה מזה שהיה לפני 24 שעות, אז, כזכור, ההיתר היה ל-5,000 צופים בלבד.


