אוהד בית"ר ירושלים הגיש היום (שישי) תלונה במשטרה נגד המנהל המקצועי יוסי בניון, בטענה שתקף אותו פיזית אחרי ההדחה מרבע גמר גביע המדינה על ידי מכבי פתח תקוה.
בניון נראה עצבני במיוחד בסיום המשחק והתעמת מילולית עם האוהד כבן ה-60 שניגש אליו אחרי ההפסד, אך אלי אוחנה שהיה בקרבת מקום הרגיע את העיינים.
בכל מקרה, למרות שבמשטרה הודיעו שיחקרו את הנושא, בבית"ר מתעקשים שכלל לא היה מגע פיזי בין בניון לאוהד.
"היה עימות מילולי. האוהד התקרב לבניון עם קללות והתעמת עם אוהדים נוספים, אבל לא היה מגע פיזי בינו לבין יוסי", אמרו בקבוצה.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי


