בווידאו: התגובות לתיקו בין מכבי נתניה להפועל באר שבע
משחק הבכורה של המגן החדש של מכבי נתניה, זלאטן שחוביץ', היה בסוף ינואר ב-0:1 על הפועל חדרה בליגה. מאז, רשמה מכבי נתניה ארבעה משחקים ללא הפסד בליגה - כשבשניים מהם היא גם ניצחה. ולפני כן? שלושה הפסדים רצופים ויכולת רעה מאוד. שחוביץ' בן ה-19, שפתח מיד בהרכב, הראה כמה כישרון יש לו ברגליים ובארבע הופעות הספיק לסחוט שני פנדלים.
גם במדינתו סרביה התלהבו מהדרך שבה פתח את הקדנציה שלו בישראל וערכו עימו ראיון מקיף. "סיפרו לי הרבה דברים על ישראל לפני שהגעתי לכאן", אמר שחוביץ' בסרביה. "אמרו לי שזה לא נכון לקריירה שלי ושיהיה לי קשה להשתלב שם, אבל הוכחתי להם שהם טועים כבר מהרגע הראשון. יש בישראל כדורגל איכותי ואפילו איכותי מאוד במקרים מסוימים. הליגה שוויונית ומאוזנת כך שכל קבוצה יכולה לזכות באליפות, זאת בניגוד לליגה בסרביה".
אל תפספס
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
המגן המשיך: "האווירה במשחקים מדהימה; האוהדים מספקים תצוגות עידוד מרשימות, המשחקים מהירים מאוד והפערים בין הקבוצות לא גדולים במיוחד. ההתחלה שלי כאן הייתה נהדרת, הצלחתי לסחוט שני פנדלים, כשאחד מהם היה בדקה ה-90. כבשנו אותו והשגנו בזכותו שלוש נקודות יקרות. בינתיים הכול מסתדר עבורי בצורה נהדרת, ממש לפי התכנית שלי. אני מקווה שנצליח להעפיל לפלייאוף העליון בזכות היכולת. בנוסף לפלייאוף, העונה אנחנו רוצים להשיג את הכרטיס לאירופה".
"אני מודה שבהתחלה חששתי, לא שיחקתי באופן קבוע והליגה בישראל בעיצומה", הוסיף שחוביץ'. "אבל עבדתי עם מאמן כושר אישי ודי הופתעתי מאיך שעמדתי בקצב של המשחק. בכל אופן עכשיו אני מרגיש נהדר; אני צעיר ויכול לרוץ ללא הפסקה. בנוגע לאוהדים שלנו, הם נהדרים. בכלל, מרגיש שהמועדון הזה הוא כמו משפחה אחת גדולה. כבר מההתחלה היחסים שלי עם הקהל היו מעולים, אני מרגיש מחובר אליהם. הם שרים לי, אבל אני עדיין לא מצליח להבין מה הם אומרים. אני רק מזהה שהם אומרים את שמי, אבל לא את שאר המילים בשיר. הבטחתי להם שזו רק ההתחלה, כי גם אני וגם במכבי נתניה יודעים שאני יכול לתת הרבה יותר".
המגן נשאל על היחסים עם מאמנו סלובודאן דראפיץ': "זה יתרון גדול עבורי שיש מישהו שמדבר סרבית, בטח כשמדובר במאמן שלי. אני מאוד אוהב את השקפת העולם שלו, הוא מאמן מאוד התקפי שמאמין בלחץ בחצי המגרש של היריב".
