בווידאו: התגובות לניצחון של הפועל באר שבע על הפועל כפר סבא
אחרי שבמרבית משחקי הבית שלה העונה נכחו באצטדיון טרנר כ-11,500 אוהדים בממוצע, בהפועל באר שבע מעריכים היום (שני) כי האצטדיון הביתי יהיה מלא כמו בימי האליפות היפים וזאת בגלל הגעת מכבי חיפה והניצחון של הפועל באר שבע בחוץ על הפועל כפר סבא במחזור הקודם, שהפיח שוב תקוות בקרב האוהדים שהעונה הזו לא גמורה. אוהדי מכבי חיפה רכשו את כל הכרטיסים שהוקצו ליציע האורחים ובבאר שבע החליטו למכור כרטיסים ליציע הסמוך רק לאוהדי הפועל באר שבע מוכרים שמתקשרים למועדון ומזדהים כאוהדי הקבוצה.
במועדון הסבירו שהם החליטו לא לפתוח את המכירה ליציע הסמוך לכלל האוהדים מחשש שאוהדי מכבי חיפה ירכשו כרטיסים גם לשם ואז יווצר מצב של עירוב בין הקהלים וחשש להפרות סדר באותו היציע. כך או אחרת, נראה כי קרוב ל-14 אלף צופים יהיו באצטדיון. כזכור את המשחק הביתי האחרון מול בני יהודה סיימה הקבוצה תחת מטר צורם של קריאות בוז וגידופים ואוהדים אפילו חיכו לשחקנים ולמאמן ברק בכר מחוץ לאצטדיון. במועדון מאמינים שהפעם תהיה אווירה אחרת לגמרי בטרנר ושהקהל המקומי ידחף את השחקנים להשיג תוצאה טובה.
רק בשעות הקרובות יחליטו במועדון אם להכליל את ג'ימי מרין בסגל. הקשר הקוסטה ריקני שהיה אמור לפתוח על קו שמאל במערך של שלושה בלמים, חלה ודיווח כי חום גופו עלה ל-40 מעלות. הבוקר הוא חש טוב יותר אבל רק בהמשך יוחלט אם הוא יתלבש בכלל. בכר שתיכנן לפתוח עם שלושה בלמים כפי שעשה במשחק האחרון, מתלבט עדיין לגבי המערך שלו והשחקנים ידעו זאת רק בערב. במשחק יצפה החלוץ החדש פאוליניו שנחת ביום חמישי האחרון ויוכל להצטרף רשמית רק בעוד כחודש כשייפתח חלון ההעברות של אמצע העונה.
אל תפספס
יתרון (1) 197
18:30

אליצור נתניה
(4+)

מכבי רמת גן
אליצור נתניה עדיין לא נראית טובה מספיק להתמודד בליגה הראשונה. היא תפגוש קבוצה בכושר מצוין ויכולה להפסיד שוב.
יתרון (1) 211
18:30

ליברפול

מנצ'סטר יונייטד
(1+)
ליברפול חוזרת מהפגרה כשהיא לא בתקופה טובה עם שלושה הפסדים רצופים. יונייטד עדיין מנסה להתחבר אבל יודעת שאין הזדמנות טובה מזו להוציא נקודות באנפילד בכושר הנוכחי של המארחת. אלא שליברפול מספיק טובה לנצח כאן, אבל זה לא יהיה לה קל. ליברפול בגול
יתרון (1) 286
20:40

עירוני קריית אתא

הפועל גליל עליון
(5+)
אתא הפסידה בשני המשחקים האחרונים שלה לשתי התל אביביות, ונראתה לא רע. היא קבוצה יותר טובה מגליל עליון, שמגיעה אחרי ניצחונות על העמק ונס ציונה החלשות. אתא בבית, תהיה מוקש, ומול הקטנות כמו גליל עליון היא אמורה להסתדר
מעל/מתחת נקודות (162) (1) 287
20:40

עירוני קריית אתא
(162+)

הפועל גליל עליון
קריית אתא אמנם הפסידה להפועל תל אביב במחזור הראשון אבל נראתה טוב מאוד לאורך רוב המשחק. גליל עליון נהנתה מניצחון ביתי על העמק. היתרון של שתי הקבוצות הוא דווקא הגנתי ויחד עם החיסרון של בלייקס בגליל אפשר לראות כאן סקור די נמוך. אנדר