בווידאו: צפו בביצועיו של פאוליניו
הפועל באר שבע ממשיכה בניסיונותיה לחזק את החלק הקדמי, והודיעה הבוקר (חמישי) כי החליטה לצרף להתרשמות את הקשר-חלוץ הברזילאי פאוליניו. "השחקן, שמסיים חוזה בסוף העונה בשבדיה (נובמבר) מועמד להצטרף בינואר לקבוצה, יעבור בדיקות רפואיות וישהה בעיר מספר ימים, לאחריהם יוחלט האם להחתימו", נמסר מהמועדון.
פאוליניו (33), שגדל במקחלת הנוער של פלמייראס, שב לקדנציה שנייה בהאקן השבדית ב-2015, בשורותיה הוא משחק גם היום. שם גם החל את הקריירה האירופית שלו, כשכבש 37 שערים מ-2007 עד 2010. לאחר מכן שב לליגה הברזילאית, ואז שיחק גם באינטר באקו ובאמירויות. העונה רשם 20 הופעות ותשעה שערים בליגה השבדית, כולל אחד במוקדמות הליגה האירופית. אשתקד היה מלך השערים עם 20 כיבושים.
יש לציין כי בשבדיה דווח בימים האחרונים כי האקן מעוניינת להאריך את חוזהו של הברזילאי, ומגעים בין הצדדים מתנהלים. "הקהל אוהב אותו ואנחנו משוכנעים שהוא יוכל להמשיך ולתרום", אמרו במועדון. "נכון שהוא בעונה פחות טובה, אבל אנחנו מכירים את האיכויות שלו". לשחקן, כך דווח, יש הצעות מדרום אמריקה, סין והמזרח התיכון.
אל תפספס
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(8.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין