בווידאו: התגובות לאחר גמר גביע הטוטו
לאחר ההפסד בגמר גביע הטוטו, תנסה מכבי תל אביב להתגבר על בית"ר ירושלים הפעם במסגרת הליגה, כשתתארח ביום שבת הקרוב אצל הצהובים-שחורים בטדי.
המאמן ולאדן איביץ' הגיע טעון למסיבת העיתונאים. "אומרים שאנחנו בכושר לא טוב, ואנחנו מקום ראשון בטבלה", אמר. "יש הרבה סיבות לכך שחלק מהשחקנים לא ברמה של השנים האחרונות, אבל אנחנו צריכים לפתור את זה מבפנים. פריס סן ז'רמן הפסידה אתמול לריימס, זה הכדורגל, מי שלא רוצה להבין את זה, שלא יבין את זה. דברים כאלה קורים, זה נורמלי. אנחנו עובדים כדי לחזור לרמה של העונה שעברה אבל זה לא קל, זה קרה לחלק מהקבוצות הגדולות בעולם השנה. צריך ללכת צעד-צעד".
"אנחנו מנסים לשפר את המועדון, אלה לא רק התוצאות, כדי שכשנעזוב, יישאר פה משהו", הוסיף איביץ'. "זה החזון שלנו, זה החזון שלי. זו הקבוצה השנייה שלי. בראשונה השארתי משהו, וגם פה אני רוצה להשאיר משהו מאחורי, אבל אם אין תוצאות במכבי זו בעיה - גם עבורי".
כשנשאל על דבריו של איתי שכטר בנוגע לחוזקו של חדר ההלבשה אמר המאמן: "אם חדר ההלבשה לא יהיה חזק, חלק ההשחקנים לא יהיו כאן, ואולי אני לא אהיה כאן. זה פשוט מאוד".
שחר פיבן הוסיף: "הבסיס שלנו בתור קבוצה הוא החוזק שלנו, האגרסיביות, הרצון שלנו לנצח יותר מהיריבות. אם נביא את זה, נראה קבוצה לוחמת, שרוצה הרבה יותר, ואני חושב שהדברים יסתדרו לטובתנו. לכל עונה יש את החסרונות והיתרונות שלה, אנחנו כבר לא זוכרים את העונה שעברה ולא חושבים עליה. כל הזמן מזכירים לנו אותה, עשינו היסטוריה, כל הכבוד לנו, אבל אם נפסיד עכשיו כולם יירדו עלינו. אנחנו צריכים להתעשת ולחזור ליכולות שלנו ולרמה הגבוהה. קבוצות קצת למדו אותנו יותר ובאות יותר מוכנות, צריך למצוא את הפתרונות ולהביא את האיכויות שלנו".
על חדר ההלבשה אמר הבלם: "זה הדבר הכי חשוב, אני יכול להגיד בפה מלא - אין שום בעיה בין השחקנים, אנחנו אוהבים אחד את השני, כולם רוצים בהצלחה של הקבוצה ולשמח את האוהדים והבעלים. התוצאות כרגע בסדר גמור, נתחזק והכל יהיה בסדר".
אל תפספס
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה והיא חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת. הירושלמים אמורים להתפוצץ פה
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.


